X
Σάββατο, 10 Μαΐου, 2025
More

    Deal: Παίκτρια κέρδισε 20.000 ευρώ

    Deal: Παίκτρια κέρδισε 20.000 ευρώ

    Το απόγευμα της Παρασκευής (09.05.2025) η τύχη χαμογέλασε σε μία από τους 22 παίκτες του «Deal», καθώς κατάφερε να φύγει από το παιχνίδι με 20.000 ευρώ.

    Η Στυλιανή ήταν η παίκτρια που κατάφερε να κληρωθεί για να παίξει σήμερα στο «Deal» και ο Γιώργος Θαναηλάκης τη βοήθησε να φτάσει μέχρι το τέλος, όπου κέρδισε 20.000 ευρώ. 

    Η τύχη ήταν μαζί με τη συγκεκριμένη παίκτρια, καθώς κατάφερε να κρατήσει μέχρι το τέλος τα κουτιά που περιείχαν τα ποσά των 7.500 των 20.000 και των 70.000 ευρώ. 

    Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο τραπεζίτης πρότεινε στην Στυλιανή να σταματήσει να παίζει, δίνοντάς τις 20.000 ευρώ, όμως εκείνη είχε ακόμα μέσα τις 70.000 ευρώ και έτσι αρνήθηκε.

    Τελικά, η παίκτρια αρνήθηκε, αλλά έβγαλε αμέσως μετά το υψηλότερο ποσό του παιχνιδιού. Παρόλο που απογοητεύτηκε συνέχισε να παίζει και πήρε ένα μεγάλο ρίσκο.

    Μάλιστα, στο τέλος η Στυλιανή έμεινε με 7.5000 και 20.000 ευρώ και τότε ο τραπεζίτης της προσέφερε 13.000 ευρώ. Εκείνη αρνείται, όμως, αρνήθηκε ξανά και τελικά μέσα στο κουτί της κρυβόταν το μεγαλύτερο ποσό, το οποίο και κέρδισε.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ