Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    ΔΕΔΔΗΕ: διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Εορδαίας

    Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Πρακτορείο Πτολεμαΐδας ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 05.09.2021 λόγω τεχνικών εργασιών θα γίνουν οι κάτωθι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος:

    1. 07:45πμ έως 10:30πμ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις εξής περιοχές και οικισμούς: τ.κ. Δροσερού, Γαλάτειας και Ολυμπιάδας, Αρδευτικά και Αντλιοστάσια των ίδιων περιοχών.

    2. 07:45πμ έως 08:00πμ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις εξής περιοχές και οικισμούς: τ.κ. Βαρικού και Λεχόβου, Αρδευτικά και Αντλιοστάσια των ίδιων περιοχών.

    3. 10:30πμ έως 14:30μμ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις εξής περιοχές και οικισμούς: τ.κ. Βαρικού και Λεχόβου, Αρδευτικά και Αντλιοστάσια των ίδιων περιοχών.

    4. 14:15μμ έως 14:30μμ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις εξής περιοχές και οικισμούς: τ.κ. Δροσερό, Γαλάτειας και Ολυμπιάδας, Αρδευτικά και Αντλιοστάσια των ίδιων περιοχών.

    Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα. Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ