Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Deimante Guobyte: Ξεσηκώνει τις παραλίες στο Μαϊάμι

     

    Η ανερχόμενη καλλονή, μετά την πρόσφατη εμφάνισή της με μαύρο μπικίνι, έβαλε άλλο ένα σέξι μπικίνι σε λευκό χρώμα, το οποίο τόνιζε εκτός από το μαύρισμα της και το καλλίγραμμο σώμα της.

    Τις παραλίες του Μαϊάμι έχει ξεσηκώσει αυτές τις μέρες η καλλονή από τη Λιθουανία Deimante Guobyte, η οποία απολαμβάνει καθημερινά τον ήλιο και τη θάλασσα φορώντας τα πιο σέξι μαγιό.

    Το ανερχόμενο μοντέλο, μετά την πρόσφατη εμφάνισή του με μαύρο μπικίνι, έβαλε άλλο ένα σέξι μπικίνι σε λευκό χρώμα, το οποίο τόνιζε εκτός από το μαύρισμα του και το καλλίγραμμο σώμα του.

    Πριν από λίγες μέρες η Guobyte επίσκεφτηκε την παραλία με τον αγαπημένο της, τον 40χρονο Αμερικανό ράπερ Maxwell. Ο φακός εντόπισε τον ράπερ να βγάζει φωτογραφίες την αγαπημένη του, η οποία του χάρισε τις πιο σέξι πόζες.

    Η Guobyte γεννήθηκε το 1993 στη Λιθουανία και ξεκίνησε να φωτογραφίζεται ως μοντέλο από την εφηβική της ηλικία για να έχει χαρτζιλίκι. Σήμερα ζει μόνιμα στο Μαϊάμι και συνεργάζεται με το γνωστό πρακτορείο μοντέλων Elite Model στο Μαϊάμι και το Λος Αντζελες.

    deig1

    deig2

    deig3

    deig4

    deig5

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ