Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    «Όταν ο Παπαμιχαήλ έβαλε δαχτυλίδι στην Αλίκη, η Δέσπω Διαμαντίδου πληγώθηκε»

    Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ υπήρξε ζευγάρι με τη Δέσπω Διαμαντίδου και όταν εκείνος έκανε πρόταση γάμου στην Αλίκη Βουγιουκλάκη εκείνη πληγώθηκε.

    eidartr

    «Έχω γράψει τόσα βιβλία αλλά πάντα η κουβέντα θα έρχεται στην Αλίκη και στον Δημήτρη, στιγμάτισαν όλη την Ελλάδα. Η Αλίκη θα πουλάει πάντα, οι σημερινές γενιές μεγαλώνουν με τις ταινίες της και με ρωτάνε πολύ συχνά για αυτήν πράγματα», δήλωσε ο Μάκης Δελαπόρτας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

    «Όταν ο Παπαμιχαήλ έβαλε δαχτυλίδι στην Αλίκη, η Δέσπω Διαμαντίδου πληγώθηκε»

    Και πρόσθεσε: «Με έβαλαν στο σπίτι τους. Φίλος με τον Παπαμιχαήλ έγινα βέβαια μετά τον θάνατο της Αλίκης, γιατί δεν μπορούσες να είσαι φίλος και με τους δύο. Υπήρχαν κάποιες εντάσεις μεταξύ τους. Ξέρω και κάποια πράγματα που δεν λέγονται. Υπήρχε και μία αντιπαλότητα σε επαγγελματικό επίπεδο, ο Δημήτρης δεν μπορούσε να δεχθεί ότι η Αλίκη πάντα ήταν πρώτο όνομα.

    Photo8 aliki nautiko Πέρασαν και οι δύο στο Εθνικό συμμαθητές. Εκείνος τότε δεν είχε κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον για την Αλίκη, γιατί είχε ήδη σχέση με τη Δέσπω Διαμαντίδου. Όταν έπαιξαν στο θέατρο πρώτη φορά ο Δημήτρης και η Αλίκη, εκεί ερωτεύτηκαν. Έπαιζε και η Δέσπω σε εκείνον τον θίασο και όταν ο Δημήτρης έβαλε δαχτυλίδι στην Αλίκη επί σκηνής το είδε εκείνη και πήγε στο καμαρίνι και έκλαιγε.

    Photo10 aliki nautiko

    Το έμαθε επί σκηνής ότι αυτοί θα γίνουν ζευγάρι πια. Περίμενε να τελειώσει η σεζόν πολύ απογοητευμένη. Δεν ξαναπαντρεύτηκε η Δέσπω Διαμαντίδου, πληγώθηκε πάρα πολύ, γιατί ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ο έρωτας της ζωής της».

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ