Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024
More

    «Δεν είναι όλα για τηλεθέαση, να μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος το βράδυ»

    Ο Νίκος Μάνεσης μίλησε έμμεσα για την υπόθεση με τα νεκρά βρέφη, την ώρα που η Ειρήνη Μουρτζούκου, δίνει απαντήσεις για τα δραματικά γεγονότα.

    Τη δική του τοποθέτηση έκανε ο Νίκος Μάνεσης για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα αλλά και τις διαστάσεις που έχει πάρει η υπόθεση με τα νεκρά βρέφη της Ειρήνης Μουρτζούκου. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, στην έναρξη της εκπομπής του, το πρωινό του Σαββάτου (26-10-2024) στον Alpha, αποκάλυψε τον λόγο που έχει επιλέξει να μη φιλοξενεί πολιτικά πρόσωπα, αφήνοντας αιχμές για την τηλεοπτική εκμετάλλευση της υπόθεσης από την Αμαλιάδα.

    «Αν αρχίσουμε να μιλάμε για πολιτικά, δεν μας φτάνει αυτή η εκπομπή. Μέσα από το βίντεο που μόλις είδατε, ίσως κάποιοι από εσάς έχετε πάρει απαντήσεις στο γιατί ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου γυρίζει την πλάτη του στην πολιτική.

    Επίσης, επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά η προσωπική μου απόφαση, μετά την περίοδο – παρωδία τηλεοπτικών αδειών, που εγώ είπα ότι δεν ξανακαλώ πολιτικούς», είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης.

    «Έχω κάνει πολιτικές εκπομπές αλλά κάποια στιγμή αυτή η εκπομπή είναι διαφορετική. Όχι ότι τους απαξιώνω αλλά διαφοροποιήθηκαν οι απόψεις μου γενικότερα», επισήμανε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

    «Έχουμε βιώσει διάφορα δημοσιογραφικά σήριαλ στο παρελθόν και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Τουλάχιστον 5 παιδιά έχασαν τη ζωή τους. Επειδή έχουμε βιώσει διάφορα θέματα, όπως η Καρολάιν και η μητέρα από την Πάτρα και οι εξελίξεις ανέτρεψαν τα αρχικά δεδομένα, ας είμαστε λίγο προσεκτικοί.

    Δεν είναι όλα τηλεθέαση, είδαμε κάτι τέτοιες απόπειρες με τον Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού. Είναι και λίγο να μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος το βράδυ», σχολίασε λίγο αργότερα ο Νίκος Μάνεσης.

    «Δεν θα ονοματίσω. Εμείς τι κάναμε σε όλες αυτές τις περιπτώσεις; Όταν βλέπουμε ότι ξεκινάει ένας κανιβαλισμός, αποσυρόμαστε και αφήνουμε τις τηλεθεάσεις αλλού. Ξεκάθαρα πράγματα», κατέληξε με νόημα ο Νίκος Μάνεσης.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ