Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Δεν είναι τελείως απίθανη η δεύτερη σεζόν του Ms. Marvel

    Το “The Marvels” φαίνεται πως θα καθορίσει το αν θα δούμε μια δεύτερη σεζόν του “Ms. Marvel”. Αυτό άφησαν να εννοηθεί οι σκηνοθέτες της σειράς, Adil El Arbi και Bilall Fallah, σε πρόσφατη συνέντευξή τους στο podcast The Discourse.

    “Όχι, περιμένουμε το ‘The Marvels’ οπότε και θα αποφασίσουμε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα”, είπε ο El Arbi. “Οπότε ανυπομονούμε γι’αυτό. Ανυπομονώ να το δω. Είναι υπέροχο να βλέπεις τα trailers και να βλέπεις την όλη οικογένεια εκεί και την Iman Vellani να κάνει καταπληκτική δουλειά, οπότε ανυπομονούμε γι’αυτό”.

    Και όλα αυτά, ενώ τα Marvel Studios ανακοίνωσαν την κυκλοφορία της ταινία και στις ΙΜΑΧ αίθουσες, μέσω ενός νέο teaser. Δείτε το παρακάτω:

    Παράλληλα, κυκλοφόρησε και η αφίσα που φέρει τις τρεις πρωταγωνίστριες – Brie Larson ως Captain Marvel, Teyonah Parris ως Monica Rambeau και Iman Vellani ως Kamala Khan/Ms. Marvel (διαβάστε το πώς συνδέονται μεταξύ τους).

    Άλλα μέλη του cast είναι οι Zawe Ashton, Samuel L. Jackson, Park Seo-joon, Saagar Shaikh, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Randall Park, Daniel Ings, Colin Stoneley, Gary Lewis, Shamier Anderson, Abraham Popoola, Ffion Jolly, Caroline Simonnet και Jessica Zhou. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει η Nia DaCosta, ενώ το σενάριο γράφει η Megan McDonnell.

    Δείτε την αφίσα παρακάτω:

    Δεν είναι τελείως απίθανη η δεύτερη σεζόν του Ms. Marvel
    Αφίσα του “The Marvels” (μέσω Marvel Studios/X)

    “Στην ταινία ‘The Marvels’ των Marvel Studios, η Carol Denvers (Captain Marvel) έχει επανακτήσει την ταυτότητά της από τους τυραννικούς Kree και έχει πάρει και την εκδίκησή της από την Υπέρτατη Νοημοσύνη. Αλλά οι επιπτώσεις των πράξεων την έχουν φορτώσει με μεγάλες ευθύνες. Όταν τα καθήκοντα της την οδηγούν σε μία ανωμαλία στο γαλαξία που συνδέεται με τους Kree, οι δυνάμεις της μπερδεύονται με αυτές της μεγαλύτερης θαυμάστρια της, Kamala Khan, γνωστής κι ως Ms. Marvel, αλλά και της ανιψιάς της, Captain Monica Rambeau, αστροναύτη για την S.A.B.E.R. Αυτή η απρόσμενη ομάδα, ως ‘The Marvels’, θα μάθει να δουλεύει μαζί, σε αρμονία, με στόχο τη σωτηρία του σύμπαντος”, αναφέρει η επίσημη σύνοψη.

    Η ταινία θα φτάσει την χώρα μας στις 9 Νοεμβρίου 2023 και λέγεται ότι θα διαρκεί μόλις 1 ώρα και 47 λεπτά, κάτι που την κάνει την μικρότερη από όλες τις υπόλοιπες ταινίες του MCU.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ