Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Δεν έχουμε δει εννιά δεύτερα από τα trailers του “Ahsoka”

    Όσοι fans του “Ahsoka” που προσπαθούν να αποφύγουν τα spoilers, αλλά δεν μπορούν να μην δουν τα trailers, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, γιατί μόλις εννιά δευτερόλεπτα από αυτά δεν έχουν προβληθεί ακόμα στην σειρά.

    Ο χρήστης του Reddit, TheReturnoftheSiff, έχει ελέγξει κάθε ολοκληρωμένο επεισόδιο και κάθε trailer και έχει έβγαλε το παραπάνω πόρισμα. Από όλες τις σκηνές που έχουν παρουσιαστεί ανά καιρούς στα προωθητικά βίντεο, μόλις πλάνα εννιά δευτερολέπτων δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους ακόμα. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η επιστροφή του Thrawn, του πραγματικού κακού της σειράς, τον οποίο ακόμα δεν έχουμε δει, παρά το γεγονός ότι τόσο οι πρωταγωνιστές, όσο και οι ανταγωνιστές μιλούν γι’αυτόν.

    Η εμφάνιση του Thrawn δεν είναι μυστικό και μάλιστα ο Lars Mikkelsen θα επιστρέψει να δανείσει την μορφή του (και όχι μόνο την φωνή του, όπως έκανε στο “Star Wars: Rebels”). Η αποκάλυψη ότι ο εν λόγω ηθοποιός θα αναλάβει τον ρόλο έγινε γνωστό κατά την διάρκεια του Star Wars Celebration 2023, όπου και οι fans τον είδαν για πρώτη φορά με την στολή και το μακιγιάζ του.

    Άλλα πλάνα που δεν έχουμε δει στα επεισόδια είναι κάποιες σκηνές των Rosario Dawson ως Ahsoka και Mary Elizabeth Winstead ως Hera, όπως και πλάνα από διάφορα σκάφη.

    Το “Ahsoka” έκανε την μεγαλύτερη πρεμιέρα του Disney+ παγκοσμίως και την πρώτη εβδομάδα παρακολουθήθηκε από 14 εκ. ανθρώπους – αριθμός ισάξιος με την πρεμιέρα του “Andor”.

    Δεν έχουμε δει εννιά δεύτερα από τα trailers του "Ahsoka"

    Disney+ με με 1,99 €/μήνα για τρεις μήνες

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας. H προσφορά ισχύει έως 20/09/2023.

    1,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ