Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
More

    Δεν ήμασταν ποτέ κολλητοί με τη Βίκυ Καγιά

    “Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί της” διευκρινίζει ο Γιώργος Καράβας.

    Στη σχέση με την Βίκυ Καγιά σήμερα, μετά την ολοκλήρωση του GNTM, καθώς και στη συζήτηση που υπάρχει γύρω από αυτήν αναφέρθηκε ο Γιώργος Καράβας στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη.

    Ισχύει ότι η Βίκυ Καγιά σε είχε προτείνει για το GNTM;

    Ναι, είναι αλήθεια αυτό, δεν το αρνούμαι. Αλλά από τη στιγμή που κάποιος σε προτείνει μέχρι τι στιγμή που κάποιος σε παίρνει είναι μεγάλη απόσταση. Περνάς συνέχεια από δοκιμαστικά και τελικά βλέπει το κανάλι αν του κάνεις.

    Γιατί συζητιέται τόσο πολύ στις τηλεοπτικές εκπομπές αν μιλάτε ή όχι; Ήσασταν κολλητοί και ξαφνικά χαθήκατε;

    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Με τη Βίκυ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κολλητοί δεν ήμασταν ποτέ, κάναμε παρέα στο πλαίσιο της συνεργασίας μας. Αλλά από εκεί και πέρα ούτε με τον Δημήτρη Σκουλό έχω καθημερινή επικοινωνία ούτε με τον Άγγελο Μπράτη ούτε με τη Ζενεβιέβ Μαζαρή ούτε με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ούτε με άλλα παιδιά που έχουν περάσει από το σόου. Εξυπακούεται όμως ότι υπάρχει εκτίμηση και συμπάθεια.

    Κάναμε όλοι παρέα στο πλαίσιο της συνεργασίας μας. Και με τον Δημήτρη έχω πάει τέσσερις – πέντε φορές για φαγητό, όπως και με τον Άγγελο και με τον Τάσο Σοφρωνίου. Αλλά κολλητοί μεταξύ μας ποτέ δεν ήμασταν.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ