Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
More

  «Δεν πρόκειται να ανεχθώ εστίες διαφθοράς» διαμηνύει ο Πιτσιλής

  «Δεν πρόκειται να ανεχθώ εστίες διαφθοράς» διαμηνύει ο Πιτσιλής

  Με αφορμή την αποκάλυψη κυκλώματος διαφθοράς και εκβιασμών με πρωταγωνιστές εφοριακούς της Χαλκίδας, ο Γιώργος Πιτσιλής έστειλε ένα αυστηρό μήνυμα σε προϊσταμένους ΔΟΥ, ελεγκτικών κέντρων, τελωνείων καθώς και κεντρικών υπηρεσιών της ΑΑΔΕ

  Στους προϊσταμένους των ΔΟΥ, των ελεγκτικών κέντρων, των τελωνείων όλης της Ελλάδας, καθώς και των κεντρικών υπηρεσιών της ΑΑΔΕ και υπηρεσιών απευθύνθηκε ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), Γιώργος Πιτσιλής.


  Μέσω τηλεδιάσκεψης, έστειλε αυστηρό μήνυμα προς όλους, λέγοντας ότι ο κάθε προϊστάμενος είναι υπεύθυνος για την υπηρεσία, την οποία διευθύνει.

  «Έχετε όλοι επιλεγεί με δυο ζητούμενα: εντιμότητα και αποτελεσματικότητα. Μην αφήνετε το οτιδήποτε να ακυρώνει τη δουλειά και την προσπάθεια όλων μας όλα αυτά τα χρόνια.

  »Τόσο εσείς, όσο και οι συνάδελφοί σας έχετε υποχρέωση να περιφρουρείτε την ακέραια και αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών της ΑΑΔΕ, με στόχο πάντα την εξυπηρέτηση του πολίτη με πλήρη διαφάνεια.


  »Όπως έχω δείξει από την πρώτη στιγμή, δεν ανέχομαι και δεν πρόκειται να ανεχθώ εστίες και συμπεριφορές διαφθοράς. Όπως δεν πρόκειται να ανεχθώ καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση πολιτών κι επιχειρήσεων», επισήμανε.

  Πηγή

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ