Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
More

    Δεν θα έπαιζα ποτέ στο θέατρο γιατί ντρέπομαι

    Στην παράσταση «Αγρυπνία» βρέθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Εκεί ήταν και η κάμερα του «MEGA Καλημέρα», στην οποία μίλησε το γνωστό μοντέλο.

    Στο θέατρο Συγγρού 33 ανεβαίνει η παράσταση «Αγρυπνία», την οποία παρακολούθησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έκανε δηλώσεις στο «MEGA Καλημέρα».

    Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής ότι κάνει εύκολα φιλίες από τον χώρο, αλλά ότι δεν θα έπαιζε ποτέ στο θέατρο, επειδή ντρέπεται.

    Για τα προσεχή τηλεοπτικά της σχέδια, το γνωστό μοντέλο είπε:

    «Ακούγεται το όνομα μου για το GNTM. Θα δούμε, δεν γνωρίζω κάτι. Ποτέ δεν ξέρεις εάν τηλεοπτικά θα με δείτε κάπου αλλού».

    «Ακούγονται πολλά και διάφορα για το αν θα συνεχιστεί το Shopping Star του χρόνου. Κάθε πρότζεκτ θέλει το χρόνο του και ειδικά όταν αλλάζει τον βασικό του «παίκτη». Δεν περίμενα κάποια δικαίωση, το πρότζεκτ έχει δείξει πολύ γρήγορα ωραία σημάδια. Δεν έχω προτάσεις από άλλο τηλεοπτικό κανάλι γιατί κάνω το Shopping Star», πρόσθεσε.

    Σε ό,τι αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, αρκέστηκε να πει ότι τα λαμβάνει μέσω e-mail.

    «Ο ανταγωνισμός δεν με τρομάζει μου αρέσει, γιατί μου δίνει όρεξη και διάθεση να κάνω καινούργια πράγματα. Η ζωντανή εκπομπή με δυσκόλεψε πάρα πολύ. Το θυμάμαι σαν μία ωραία ανάμνηση».

    Δεν θα έπαιζα ποτέ στο θέατρο γιατί ντρέπομαι

    «Οι δικοί μου άνθρωποι δεν μου κάνουν κριτική, μου προσφέρουν αγάπη. Αν επέστρεφα με ζωντανή εκπομπή θα ήθελα τον Δημήτρη Ουγγαρέζο δίπλα μου. Ο Δημήτρης έχει καθυστερήσει να κάνει κάτι δικό του, αλλά αυτό συμβαίνει από τη δική του φιλοτιμία», είπε και συμπλήρωσε πως θαυμάζει την Ελένη Μενεγάκη και την Ρούλα Κορομηλά.

    «Η παράσταση «Αγρυπνία» αφορά έναν ανεκπλήρωτο έρωτα μεταξύ δύο αγοριών και τις καταστάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν σε μία οικογένεια», είπε ο Αντώνης Καλογρίδης.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ