Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Δεν θα επιτραπεί το σούβλισμα αρνιού το Πάσχα

    Δεν θα επιτραπεί το σούβλισμα αρνιού το Πάσχα


    Στην περίοδο του Πάσχα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τα μέτρα που εξετάζονται ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορονοϊού να μην επιτραπεί το σούβλισμα αρνιού

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αφού επανέλαβε ότι “το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό” πρόσθεσε επίσης ότι “φέτος δεν θα σουβλίσουμε αρνί, θα το ψήσουμε μόνο στον φούρνο”. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας, “κι εγώ από χωριό είμαι και γνωρίζω καλά ότι όταν βγαίνουν σούβλες στην αυλή, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μαζευτεί όλη η γειτονιά αργά ή γρήγορα. Θέλουμε να αποφύγουμε τον συνωστισμό”. Στην ουσία όπως τόνισε, δεν είναι θέμα το ψήσιμο του αρνιού αλλά η συνάθροιση πολλών ανθρώπων μαζί.

    Σε όλους τους τόνους κυβερνητικά στελέχη εδώ και ημέρες προϊδέαζαν για το ότι το φετινό Πάσχα δεν θα είναι όπως όλα τα προηγούμενα.

    Αυτό θα αφορά ακόμη και τις αυλές των σπιτιών, πιλοτές πολυκατοικιών αλλά ακόμη και τα μπαλκόνια των σπιτιών. Εκείνη την ημέρα θα επιτραπεί μόνο το ψήσιμο στον φούρνο. Ο λόγος της μέριμνας αυτής είναι ότι έστω και αν το έθιμο αυτό της Κυριακής του Πάσχα μείνει σε στενό οικογενειακό κύκλο δεν θα λείψουν οι επισκέψεις από συγγενείς και γείτονες.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ