Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Δες ποια είναι η μεγαλύτερη σου αδυναμία σύμφωνα με το ζώδιο σου!

    Τα δώδεκα ζώδια που γνωρίζουμε προέρχονται από τις αστρολογικές παρατηρήσεις των ανθρώπων χιλιάδες χρόνια πριν.

    Οι αρχαίοι πολιτισμοί κοίταζαν τον ουρανό προσπαθώντας να εξηγήσουν τι συνέβαινε στη ζωή.
    Με τον καιρό, ένωσαν την προβλέψιμη πορεία του ήλιου, του φεγγαριού και των αστεριών με τις απόψεις τους και τις ιδέες τους για τη συμπεριφορά, τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις πράξεις των ατόμων.

    Σύμφωνα με τους αστρολόγους, ο μήνας και η μέρα που γεννηθήκαμε παίζουν σημαντικό ρόλο στον καθορισμό χαρακτηριστικών της προσωπικότητας μας.

    Σήμερα, τα ζώδια είναι γνωστά για τις διάφορες δυνάμεις και για τα συναισθήματα που σχετίζονται με καθένα από αυτά. Ωστόσο, οι άνθρωποι τείνουν να επικεντρώνονται κυρίως στα θετικά του ζωδίου, παραβλέποντας τα αρνητικά.

    Όλοι έχουμε τις παραξενιές μας και πράγματα που μας ενοχλούν περισσότερο από ότι άλλους. Βρείτε το δικό σας παρακάτω και μάθετε τις αδυναμίες σας ή ακόμη και τις κρυφές σας δυνάμεις – αναλόγως πως θα τις αντιμετωπίσετε:

    Κριός: Προσβάλλονται εύκολα. Οι Κριοί θυμώνουν γρήγορα και όταν συμβαίνει αυτό τα συναισθήματα τους μπορεί να βγουν εκτός ελέγχου. Αυτά τα ανεξέλεγκτα συναισθήματα μπορεί να τους χαλάσουν και να μην τους αφήνουν να ξεχάσουν ποτέ αυτό που τους έκανε να θυμώσουν.

    Ταύρος: Κολλάνε σε μια ιδέα. Στους Ταύρους αρέσει η συνεχής σταθερότητα και η αργή πορεία, αλλά μερικές φορές κολλάνε σε μια ιδέα, πρόσωπο ή συμπεριφορά και δεν μπορούν να το αφήσουν. Αυτό το κόλλημα θολώνει το μυαλό τους και τους δίνει μια στρεβλωμένη όψη της πραγματικότητας.

    Δίδυμοι: Αντιδραστικοί. Οι Δίδυμοι λατρεύουν να παρουσιάζουν τις απόψεις τους για διάφορα θέματα που τους ενδιαφέρουν, αλλά βλέπουν τις ιδέες τους σαν την αρχή και το τέλος μιας συζήτησης. Γίνονται αμέσως αντιδραστικοί αν νιώσουν ότι τους προκαλούν ή αν τους πουν ότι κάνουν λάθος επειδή συχνά προσβάλλονται από μια διαφορά στις απόψεις.

    Καρκίνος: Αναβλητικότητα. Οι Καρκίνοι είναι οι βασιλιάδες της αναβλητικότητας και αναβάλλουν όλα αυτά που δεν θέλουν να κάνουν για όσο το δυνατόν περισσότερο. Όταν δεν σκέφτονται δικαιολογίες για την αργοπορία τους, μπορεί να τους βρείτε να τεμπελιάζουν ή να κοιμούνται. Αλλά ό,τι κι αν κάνουν, δεν είναι αυτό που πραγματικά θα έπρεπε να κάνουν!

    Λέων: Θέματα εμπιστοσύνης. Όσον αφορά την εμπιστοσύνη, οι Λέοντες έχουν θέμα στο να καταλάβουν ποιον μπορούν να εμπιστευτούν και ποιον να αποφύγουν. Καταλήγουν να νιώθουν μόνοι χωρίς να έχουν κάποιον να εμπιστευτούν, κάτι που προκαλεί χάος στην φυσική τους ηγετική ικανότητα και τους αποκαρδιώνει.

    Παρθένος: Φόβος της απόρριψης. Οι Παρθένοι έχουν την κακή συνήθεια να πληγώνουν τους κοντινούς τους, επειδή ξαφνικά και εντελώς τυχαία αφήνουν κάποιον πριν μπορέσει εκείνος να τους αφήσει. Θέλουν να νιώθουν και να έχουν τον συνεχή έλεγχο και αυτό, μαζί με την ανικανότητα τους να είναι μόνοι, σαμποτάρει τις σχέσεις τους.

    Ζυγός: Άκαμπτοι. Οι Ζυγοί δεν είναι ο τύπος ανθρώπου που πάει με τη μάζα, αλλά αυτός που προσπαθεί ενεργά να πάει από την άλλη. Οι στενόμυαλες απόψεις τους για την πραγματικότητα είναι ο μόνος τρόπος που μπορούν να σκέφτονται και να ζουν και ποτέ δεν μπορούν να αλλάξουν ή να δεχτούν το αντίθετο. Αυτό το πείσμα μπορεί να τους πάει πίσω και να τους απομονώνει από τους άλλους.

    Σκορπιός: Αποφεύγουν και καταπιέζουν τον φόβο. Οι Σκορπιοί δεν αντιμετωπίζουν τους φόβους τους και δεν προσπαθούν καν να κάνουν μια προσπάθεια να καταλάβουν τι φοβούνται. Αντί γι’ αυτό, στην παραμικρή αίσθηση φόβου τρέχουν μακριά και κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν αυτό που τους προκαλεί αυτό το φόβο.

    Τοξότης: Σκοτεινές σκέψεις. Οι Τοξότες προσπαθούν να κυλά η ζωή τους χαλαρά αλλά όταν πετυχαίνουν ένα εμπόδιο στο δρόμο, επηρεάζονται από αυτό περισσότερο από ό,τι παραδέχονται. Κάθε ξαφνική αλλαγή στα πλάνα τους ή στα γεγονότα τους κάνει να κλείνονται και και γεμίζουν με αρνητικές σκέψεις στο μυαλό. Αυτές οι τερατώδεις, αρνητικές και τρομακτικές ιδέες είναι που τους αποσπούν από το φόβο του αγνώστου και από όλες τις αβεβαιότητες που αντιμετωπίζουν , αλλά τους κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.

    Αιγόκερως: Κοινωνικό άγχος. Στους Αιγόκερους δεν αρέσει να ακούν ή ακόμα και να επικοινωνούν και τόσο πολύ με άλλους γιατί δεν τους αρέσει να ακούν τις απόψεις των άλλων. Το αντιμετωπίζουν αποφεύγοντας τους άλλους και μη επικοινωνώντας, κάτι που κάνει τις επαφές τους λίγο παράξενες και άβολες, προσθέτοντας λίγο παραπάνω βάρος στο κοινωνικό τους άγχος.

    Υδροχόος: Αναιδείς και αλαζόνες. Όταν η υπερβολικά σίγουρη φύση του Υδροχόου είναι σε πλήρη έκθεση, μπορεί να γίνει αφόρητη και να ερμηνευτεί σαν επιθετικότητα από τους άλλους. Αυτό τους κάνει να φαίνονται απρόσιτοι και οδηγεί σε αποτυχημένη επικοινωνία ή σε απομόνωση τους γιατί κανείς δεν θέλει να βρίσκεται δίπλα σε έναν εγωιστή μανιακό.

    Ιχθύς: υπερβολικά ευαίσθητοι. Για έναν Ιχθύ, η υπερβολική ευαισθησία μπορεί να είναι αδυναμία γιατί επηρεάζει πολύ τις σκέψεις και τις απόψεις τους για τους άλλους, ακόμα και όταν δεν στέκει. Ένα λίγο άσχημο σχόλιο μπορεί να τους χαλάσει τη μέρα. Συν ότι περνάνε πολύ χρόνο προσπαθώντας να ευχαριστήσουν τους άλλους όταν θα μπορούσαν να αφιερώσουν αυτό το χρόνο βελτιώνοντας τον εαυτό τους.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ