Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Δέσποινα Καμπούρη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση της νοσηλείας της – «Δεν κατάφερα να είμαι εκεί»

    Γνωστή έγινε χθες (10/9) η είδηση πως η Δέσποινα Καμπούρη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Σήμερα η παρουσιάστρια έκανε μία νέα ανάρτηση στο Instagram, με αφορμή την σχολική χρονιά που αρχίζει.

    Η Δέσποινα Καμπούρη δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τις κόρες της και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δεν κατάφερε να είναι δίπλα τους την σημερινή μέρα, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες πληροφορίες.

    Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έγραψε στη λεζάντα του post της: «Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός… Πότε ήταν μωράκια και τα πήγαινα στον βρεφονηπιακό με την πιπίλα και την πάνα και πότε ξαφνικά ήρθε ένα σχολικό και τα πήρε από την αγκαλιά μου μικρά ανθρωπάκια έτοιμα για το νηπιαγωγείο.

    Η εικόνα με το μουτράκι τους κολλημένο στο τζάμι να με κοιτούν με βουρκωμένα μάτια στρίβοντας το κεφάλι τους μέχρι τη γωνία, πάντα με συγκινεί όταν τη φέρνω στο μυαλό μου.

    Κάθε χρόνο βγάζουμε μια επετειακή φωτογραφία περιμένοντας το σχολικό. Φέτος ήρθαν έτσι τα πράγματα, που δεν κατάφερα να είμαι εκεί. Το μυαλό μου όμως είναι κοντά τους. Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια αλλά και στις μανούλες τους που είναι πάντα εκεί περιμένοντας γεμάτες αγωνία πίσω από σχολικά κάγκελα ή σε έναν δρόμο μέχρι να φανεί το κίτρινο λεωφορείο».

    Δείτε την ανάρτηση της Δέσποινας Καμπούρη

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ