Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Δέσποινα Μοίρου: Γιατί χωρίσαμε με τον Τζακ Νίκολσον έπειτα από 3 χρόνια – ΒΙΝΤΕΟ

    Η ηθοποιός Δέσποινα Μοίρου αναφέρθηκε στην σχέση της με τον διάσημο σταρ του Χόλιγουντ, Τζακ Νίκολσον και αποκάλυψε τον λόγο που χώρισαν.

    Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα ανέφερε: «Τα είχα για τρία χρόνια με τον Τζακ Νίκολσον, μέναμε μαζί. Δεν είχα σκοπό να το φανερώσω ποτέ, γιατί ο Τζακ πάσχει από άνοια τα τελευταία χρόνια. Γνωριστήκαμε μέσω του μάνατζέρ μου, ήταν δική μου επιθυμία να τον γνωρίσω, γιατί ήταν, είναι και θα είναι το πρότυπό μου. Χωρίσαμε, γιατί άρχισε να αρρωσταίνει. Αν με ρωτάς, δεν θα τον άφηνα ποτέ τον Τζακ. Τώρα πια δεν γίνεται» αποκάλυψε η ηθοποιός.

    Στην συνέχεια εξομολογήθηκε: «Η αδελφή μου έχει αυτισμό με άλλα σύνδρομα μαζί. Συνεχίζει τις θεραπείες της, βρίσκεται σε μία μόνιμη κατάσταση επίβλεψης, γι’ αυτό και κάνω κάποιες υπερατλαντικές πτήσεις για αυτό το παιδί. Η δική μου αποστολή είναι να εκπαιδεύω γονείς που έχουν παιδιά με αυτισμό, γιατί δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν. Δεν μπορείς να ρίξεις ευθύνες σε ένα τέτοιο παιδί, να το αφήνεις και να πηγαίνεις για καφέ. Δεν μπορείς να τα αφήνεις αυτά τα παιδιά μόνα, το βρίσκω εγκληματικό. Στηρίζω οικονομικά και ψυχολογικά τους γονείς μου, όπως έκαναν εκείνοι τόσα χρόνια για μένα».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ