Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Δέσποινα Μοίρου τιμήθηκε στις Κάννες και πλέον έχει στη… συλλογή της 57 τρόπαια!

    Η Δέσποινα Μοίρου κέρδισε τιμητικό βραβείο ερμηνείας στο Φεστιβάλ των Καννών και πλέον έχει στη… συλλογή της 57 τρόπαια!

    despoina moirou0906
    Με το ανδρόγυνο outfit

    Στο πλαίσιο της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής κινηματογραφικής διοργάνωσης προβλήθηκε (για δεύτερη φορά ύστερα από τρία χρόνια) η ταινία «So long Marianne», όπου η διεθνούς φήμης Ελληνίδα ηθοποιός ενσαρκώνει τη Σοφία Λόρεν!

    despoina moirou09063
    Δίπλα στην Κίρστεν Ντανστ

    Η ειδική προβολή πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο θέατρο «Arcade», με τους παρευρισκομένους να χειροκροτούν θερμά τη Δέσποινα. «Αυτή η αποδοχή και η επίδρασή μου στο κοινό ήταν που ώθησε την επιτροπή του Φεστιβάλ των Καννών να μου απονείμει το ‘‘τιμητικό βραβείο καλύτερης ηθοποιού’’ για το 2023» δηλώνει η ίδια στην «Espresso».

    despoina moirou09065
    Μπροστά στην αφίσα της Σοφίας Λόρεν

    Ο σκηνοθέτης του φιλμ Πολ Γουίφεν, ο σεναριογράφος Γκάμπριελ Μάρεϊ και οι παραγωγοί της εταιρίας Palm Tree Productions συνόδευσαν τη διάσημη Ελληνίδα στην προβολή, με τη Δέσποινα να φωτογραφίζεται με το βραβείο ανά χείρας μπροστά στην αφίσα της Σοφία Λόρεν, ευχαριστώντας για όλα τη θρυλική ηθοποιό. Επίσης, η Μοίρου πόζαρε και με φόντο την αφίσα του Τζακ Νίκολσον, που -όπως είχε αποκαλύψει στο παρελθόν- υπήρξε σύντροφός της, πραγματοποιώντας με τον τρόπο αυτόν μια συμβολική κίνηση αγάπης προς το πρόσωπό του. Μάλιστα, φάνηκε πολύ συγκινημένη τη δεδομένη στιγμή, μια και 60 χρόνια πριν ο Τζακ Νίκολσον καθιερώθηκε στις Κάννες με την ταινία «Easy Rider».

    despoina moirou09062
    Με φόντο την αφίσα του Τζακ Νίκολσον

    Με… χολιγουντιανούς

    Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην παραθαλάσσια πόλη της νότιας Γαλλίας, η Δέσποινα Μοίρου συναντήθηκε με συναδέλφους της από το Χόλιγουντ με τους οποίους διατηρεί επαφές, όπως οι ηθοποιοί Κίρστεν Ντανστ, Ιθαν Χοκ, Ούμα Θέρμαν, και με τον διεθνούς φήμης Ισπανό σκηνοθέτη Πέδρο Αλμοδόβαρ.

    despoina moirou0906 kentrikiES
    Αγκαλιά με τον Αλμοδοβάρ

    Στην πρεμιέρα της ταινίας του Βιμ Βέντερς «Perfect Days», η Δέσποινα έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί, εμφανιζόμενη με outfit κατά το ήμισυ γυναικείο και αντρικό, με τα φλας των παπαράτσι να αστράφτουν πάνω της. Σε άλλες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί του φετινού Φεστιβάλ Καννών, η Ελληνίδα ηθοποιός λάνσαρε φορέματα δικού της design με την ονομασία Hellenic Spirit, δηλαδή «ελληνικό πνεύμα», διαφημίζοντας έτσι και ενδυματολογικά την πατρίδα της που τόσο πολύ αγαπάει.

    despoina moirou09066
    Η Δέσποινα Μοίρου κατέκτησε τις Κάννες

    Για την ιστορία, η Δέσποινα Μοίρου συμμετέχει σερί τα τελευταία πέντε χρόνια στο φεστιβάλ με ταινίες ξένων σκηνοθετών. Πέρυσι πήγε στις Κάννες με την ταινία «Crimes of the future», πρόπερσι με την ταινία «Tango Shalom», τρία χρόνια πριν με τη βρετανική ταινία «So long Marianne», που προβλήθηκε εκ νέου φέτος και της χάρισε το τιμητικό βραβείο για την ερμηνεία της ως Σοφία Λόρεν, ενώ την πρώτη φορά που πάτησε το πόδι της στο φεστιβάλ ήταν με το φιλμ «Emma Blue».

    despoina moirou09064
    Δίνοντας συνέντευξη σε διεθνή μέσα

    Με αφορμή το βραβείο που απέσπασε η Δέσποινα Μοίρου, έδωσε συνεντεύξεις στα διεθνή μέσα France TV, «Vogue», «Harper’s Bazaar», Canada Tv, Radio Monaco και Spain TV.

    {{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ