Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
More

    Dexter: Original Sin – H Sarah Michelle Gellar εντάσσεται στο cast της prequel σειράς

    Η Sarah Michelle Gellar προστίθεται στους ήδη ανακοινωμένους πρωταγωνιστές Christian Slater, Patrick Gibson και Patrick Dempsey στη σειρά του Paramount+ Dexter: Original Sin.

    Η Gellar, η οποία έχει κερδίσει Emmy, θα συμμετάσχει ως guest star στον ρόλο της Tanya Martin, επικεφαλής του CSI στο Τμήμα Αστυνομίας του Μαϊάμι και νέα προϊστάμενη του Dexter Morgan. Η Gellar είναι γνωστή για την αγαπημένη σειρά του The WB Buffy the Vampire Slayer, καθώς και για τις ταινίες Cruel Intentions, I Know What You Did Last Summer, The Grudge και Scooby Doo. Πρόσφατα πρωταγωνίστησε και εκτέλεσε χρέη παραγωγού στη σειρά του Paramount+ Wolf Pack

    Dexter: Original Sin – H Sarah Michelle Gellar εντάσσεται στο cast της prequel σειράς

    Η επίσημη περιγραφή της σειράς Dexter: Original Sin: «Η σειρά διαδραματίζεται στο Μαϊάμι το 1991 και ακολουθεί τον Dexter καθώς μεταβαίνει από φοιτητής σε εκδικητή κατά συρροή δολοφόνο. Όταν οι αιμοβόρες παρορμήσεις του δεν μπορούν πλέον να αγνοηθούν, ο Dexter πρέπει να μάθει να ελέγχει το εσωτερικό του σκοτάδι. Με την καθοδήγηση του πατέρα του, Χάρι (Slater), υιοθετεί έναν Κώδικα που τον βοηθά να βρίσκει και να σκοτώνει ανθρώπους που αξίζουν να εξαλειφθούν από την κοινωνία χωρίς να τραβήξει την προσοχή των αρχών. Αυτό αποτελεί ιδιαίτερη πρόκληση για τον νεαρό Dexter καθώς ξεκινά την πρακτική του στην ιατροδικαστική στο Τμήμα Αστυνομίας του Μαϊάμι».

    Dexter: Original Sin – H Sarah Michelle Gellar εντάσσεται στο cast της prequel σειράς

    Ο Clyde Phillips επιστρέφει ως showrunner μετά από την επιτυχημένη πορεία του στις καλύτερες σεζόν της αρχικής σειράς.

    Ο Dempsey παίζει τον Aaron Spencer, ενώ η Molly Brown είναι η αδερφή του Dexter, Debra Morgan. Επιπλέον, η σειρά έχει καστ τους James Martinez ως Angel Batista, Christina Milian ως Maria LaGuerta, Alex Shimizu ως Vince Masuka και Reno Wilson ως Bobby Watt.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ