Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Διάλειμμα από την υποκριτική θα κάνει ο Tom Holland μετά το “The Crowded Room”

    Διάλειμμα από την υποκριτική θα κάνει ο Tom Holland μετά το "The Crowded Room"

    Διάλειμμα από την υποκριτική για έναν χρόνο θα κάνει ο Tom Holland μετά την επερχόμενη μίνι-σειρά του Apple TV+, “The Crowded Room”.

    Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Extra, ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε ότι τα γυρίσματα ήταν δύσκολα και τον κατέβαλαν ψυχολογικά, ενώ το ότι ήταν και παραγωγός πρόσθεσαν μια παραπάνω πίεση που τον έκαναν να πάρει την εν λόγω απόφαση.

    “Εξερευνούσαμε συναισθήματα τα οποία δεν έχω ξαναζήσει σίγουρα”, είπε. “Μέσα σε όλα, ήμουν παραγωγός, αντιμετώπιζα καθημερινά προβλήματα που έχει το κάθε πλατό, όλα αυτά πρόσθεσαν ένα επιπλέον επίπεδο πίεσης”.

    “Μου άρεσε πολύ, αλλά και πάλι, η σειρά με διέλυσε”, συνέχισε. “Υπήρξε μια στιγμή που είπα, ‘Θέλω διάλειμμα’. Εξαφανίστηκα, πήγα στο Μεξικό για μια εβδομάδα και πέρασα τον χρόνο μου στην παραλία και ηρέμησα. Και τώρα θα πάρω άδεια για ένα χρόνο και αυτό είναι το αποτέλεσμα του πόσο δύσκολη ήταν η σειρά”.

    Ο Holland έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του Spider-Man, τον οποίο ενσάρκωσε για τα “Captain America: Civil War” (2016), “Spider-Man: Homecoming” (2017), “Avengers: Infinity War” (2018), “Avengers: Endgame” (2019) και “Spider-Man: Far From Home” (2019) και “Spider-Man: No Way Home” (2021), ενώ αναμένουμε και μια ακόμα τριλογία. Άλλες ταινίες του ηθοποιού είναι τα “The Lost City of Z” (2017), “The Current War” (2017), “Spies in Disguise” (2019), “Dolittle” (2020), “Onward” (2020), “The Devil All the Time” (2020), “Chaos Walking” (2021), “Cherry” (2021), “Uncharted” (2022). Αναμένουμε το “Beneath the Scarlet Sky” και το “The Modern Ocean” με τους Keanu Reeves, Daniel Radcliffe, Anne Hathaway και Jeff Goldblum. Τηλεοπτικά τον έχουμε δει στη μίνι-σειρά του BBC, “Wolf Hall” (2015).

    Η επίσημη σύνοψη της σειράς λέει τα εξής: “Το ‘The Crowded Room’ ακολουθεί τον Danny Sullivan (Holland), έναν άνδρα που συλλήφθηκε για την εμπλοκή του σε έναν πυροβολισμό στην Νέα Υόρκη το 1979. Το σαγηνευτικό θρίλερ ειπωμένο μέσα από μια σειρά συνεντεύξεων με την περίεργη ανακρίτρια Rya Goodwin (Amanda Seyfried), ξεδιπλώνει τη ζωή του Danny, αποκαλύπτοντας στοιχεία του μυστήριου παρελθόντος που τον μορφοποίησαν και τις ανατροπές που τον οδήγησαν στην αποκάλυψη που του άλλαξε τη ζωή”.

    Άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Emmy Rossum ως Candy Sullivan, Sasha Lane ως Ariana, Christopher Abbott ως Stan, Emma Laird ως Isabel, Will Chase ως Marlin Reid και Jason Isaacs ως Jack Lamb. Δημιουργός, σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός είναι ο Akiva Goldsman, ενώ άλλοι παραγωγοί είναι οι Alexandra Milchan, Arnon Milchan, Yariv Milchan και Michael Schaefer. Ο Kornél Mundruczó ανέλαβε τα σκηνοθετικά ηνία και είναι εκτελεστικός παραγωγός με την Suzanne Heathcote.

    Το “The Crowded Room” θα κάνει την πρεμιέρα του αυτήν την Παρασκευή (9 Ιουνίου) με τα τρία πρώτα επεισόδια.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ