Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
More

    Δικηγόρους γεμίζει το δωμάτιο των σεναριογράφων του “Daredevil: Born Again”

    Πραγματικούς δικηγόρους προσλαμβάνει η παραγωγή του “Daredevil: Born Again” για να γράψουν μέρος του σεναρίου της επερχόμενης σειράς των Marvel και Disney+.

    Σύμφωνα με το The Cosmic Circus, στη λίστα των σεναριογράφων υπάρχουν και οι David Feige, Thomas Wong και Zachary Reiter, οι οποίοι έχουν εργαστεί ως δημόσιος συνήγορος, δικηγόρος και δημόσιος κατήγορος, αντίστοιχα. Και οι τρεις τους έχουν ξανασυνεργαστεί με στούντιο παραγωγής τηλεοπτικών σειρών και έχουν βοηθήσει στα σενάρια των “Raising the Bar”, “For Life”, “Bull”, “Good Trouble”, “Law & Order: Organized Crime” και “CSI: New York”. Όλοι τους λειτουργούσαν στην Νέα Υόρκη, με τον τελευταίο να έχει την έδρα του στο Κουίνς, κάτι που μάλλον θα βοηθήσει λίγο παραπάνω στην αληθοφάνεια του σεναρίου, μιας και ο Daredevil μένει και εργάζεται στην εν λόγω πόλη και πιο συγκεκριμένα στο Χελς Κίτσεν.

    Δικηγόρους γεμίζει το δωμάτιο των σεναριογράφων του "Daredevil: Born Again"

    Δείτε το “Daredevil” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα επιστρέψουν οι Charlie Cox και Vincent D’Onofrio ως Daredevil και Kingpin, αντίστοιχα, ενώ νέες εισαγωγές – σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους – είναι οι Margarita Levieva, Sandrine Holt και Michael Gandolfini. Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι φήμες θέλουν την εμφάνιση του White Tiger, του οποίου τα καθήκοντα έχουν αναλάβει τόσο γυναίκες, όσο και άνδρες, ενώ απούσα φαίνεται πως θα είναι η Deborah Ann Woll, την οποία γνωρίσαμε ως Karen Page στην αρχική σειρά του Netflix.

    Η σειρά ανακοινώθηκε επίσημα τον Μάιο του 2022, με τους Matt Corman και Chris Ord να είναι σεναριογράφοι και εκτελεστικοί παραγωγοί. Άλλες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση δεν έχουμε, πέρα από το γεγονός ότι ο χαρακτήρας θα κάνει ένα πέρασμα από το “Echo”, που είναι μια από τις πιο hot σειρές που θα κάνουν την πρεμιέρα τους σε συνδρομητική υπηρεσία εντός του έτους, και ότι δεν θα είναι sequel της σειράς του Netflix.

    Διαβάστε τους τρεις τρόπους που το MCU άλλαξε τον Daredevil στο “She-Hulk: Attorney at Law” και πείτε μας πόσο ανυπομονείτε για το “Daredevil: Born Again”, το οποίο θα φτάσει στις οθόνες του Disney+ στις αρχές του 2024 και θα αποτελείται από 18 επεισόδια.

    Δείτε τις καλύτερες ταινίες, νέες σειρές και τηλεοπτικές σεζόν του 2022, αλλά και τις πολυαναμενόμενες ταινίες του έτους και ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε. Tέλος, διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Δεκέμβριο και ποιες σειρές ανανεώθηκαν και ακυρώθηκαν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ