Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Δικές τους αφίσες αποκτούν οι χαρακτήρες του “The Last of Us”

    Μια καλύτερη ματιά στους κύριους πρωταγωνιστές της επερχόμενης τηλεοπτικής μεταφοράς, “The Last of Us“, μάς επέτρεψε να ρίξουμε το ΗΒΟ.

    Στις 11 αφίσες που κυκλοφόρησαν θα μπορέσετε να δείτε τους Pedro Pascal ως Joel, Bella Ramsey ως Ellie, Merle Dandridge ως Marlene, Gabriel Luna ως Tommy, Anna Torv ως Tess, Nick Offerman ως Bill, Keivonn Woodard ως Sam, Murray Bartlett ως Frank, Lamar Johnson ως Henry, Storm Reid ως Riley και Nico Parker ως Sarah.

    Άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Jeffrey Pierce ως Perry, Abel, Graham Greene ως Marlon, Elaine Miles ως Florence και Melanie Lynskey ως Kathleen. Οι Rutina Wesley και Brad Leland θα κατέχουν άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους και οι Troy Baker και Ashley Johnson, που ενσαρκώνουν τους Joel και Ellie στα παιχνίδια θα έχουν σημαντικούς ρόλους στην τηλεοπτική μεταφορά, και δεν θα είναι απλά cameos.

    Το “The Last of Us” θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και θα επικεντρώνεται στο πρώτο βιντεοπαιχνίδι του 2013 που λαμβάνει χώρα στις ΗΠΑ του μεταποκαλυπτικού μέλλοντος, όπου ο Joel πρέπει να βοηθήσει την Ellie και να την προστατέψει στο ταξίδι τους από τα κανιβαλιστικά πλάσματα που έχουν μολυνθεί από έναν μεταλλαγμένο μύκητα.

    Σεναριογράφος, showrunner και εκτελεστικός παραγωγός είναι ο Craig Mazin, ενώ δημιουργός, εκτελεστικός παραγωγός και σκηνοθέτης είναι ο συν-πρόεδρος της Naughty Dog, Neil Druckmann.

    Η πρεμιέρα του έχει οριστεί για τις 15 Ιανουαρίου 2023

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ