Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
More

    Δίκη Folli Follie – Απολογία ιδρυτή της εταιρίας: «Με κατηγορούν ότι ήταν όλα ψεύτικα, ενώ ήταν όλα αληθινά» – Αιχμές κατά της νέας διοίκησης

    «Δεν χρωστάω πουθενά. Με κατηγορούν ότι ήταν όλα ψεύτικα, ενώ ήταν όλα αληθινά» είπε κατά την δεύτερη ημέρα απολογίας του ο ιδρυτής της Folli Follie Δημήτρης Κουτσολιούτσος κατηγορούμενος ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης που μεθοδευμένα παρουσίαζε παραποιημένα στοιχεία ώστε να εμφανίζεται εύρωστη η εισηγμένη επιχείρησή του.

    Ο πρώτος από τους συνολικά δέκα κατηγορούμενους για το σκάνδαλο με διεθνείς προεκτάσεις που ξέσπασε το 2018 και οδήγησε σε κατάρρευση της διεθνούς εταιρίας, συνέχισε σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων την απολογία του για τις βαρύτατες κατηγορίες που του αποδίδονται.

    Στο δικαστήριο εμφανίστηκαν σήμερα οι δικηγόροι της νέας διοίκησης της εταιρίας οι οποίοι επανέφεραν το αίτημά τους για αποδέσμευση ακινήτων της, προκειμένου όπως ανέφεραν να προχωρήσει η εξυγίανση της Folli Follie η οποία έχει καθυστερήσει επί σειρά ετών.

    Το αίτημα δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο, καθώς η υπόθεση αυτή βρίσκεται ήδη στον ‘Αρειο Πάγο και εκκρεμεί η έκδοση απόφασης.

    Το αίτημα δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο, καθώς η υπόθεση αυτή βρίσκεται ήδη στον ‘Αρειο Πάγο και εκκρεμεί η έκδοση απόφασης.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ