Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Δήλωση Μ. Παπαδόπουλου για τη λειτουργία του Τμήματος Εργοθεραπείας του ΠΔΜ στην Πτολεμαΐδα

    Δήλωση Μ. Παπαδόπουλου για τη λειτουργία του Τμήματος Εργοθεραπείας του ΠΔΜ στην Πτολεμαΐδα

    Ακόμα δεν τελείωσαν οι εκλογές, και ξεκίνησε να πιθανολογεί και να κινδυνολογεί ο πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μίμης Δημητριάδης. Έκπληκτοι διαβάζουμε δηλώσεις του για πιθανή “μη ολοκλήρωση της έναρξης λειτουργίας του Τμήματος”.

    Αλήθεια, δεν μπορεί να καταλάβει κανείς, από που προκύπτουν αυτές οι πληροφορίες. Ενδεχομένως οι υποστηρικτές της απερχόμενης Κυβέρνησης, να έχουν ήδη επιλέξει να ξαναβγούν στους δρόμους, να καλλιεργούν την αβεβαιότητα και να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις.

    Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και η Νέα Δημοκρατία, είναι εδώ και αποτελούν όπως πάντα πυλώνα σταθερότητας και εγγύησης για την ομαλή έκβαση των θεμάτων της Παιδείας. Δεσμευόμαστε πως δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος, για την έναρξη λειτουργίας του Τμήματος Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου μας στην Πτολεμαΐδα. Είναι και θα συνεχίσει να είναι στα μηχανογραφικά δελτία που θα συμπληρώσουν οι επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων, και η λειτουργία του έχει διασφαλιστεί πως θα λειτουργήσει κανονικά τον Σεπτέμβρη του 2019.

    Τέλος, οφείλω να θυμίσω στον κύριο Δημητριάδη, πως το εν λόγω Τμήμα ιδρύθηκε (μαζί με το Τμήμα Μαιευτικής) επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή το 2008, μετά από προσωπική μου παρέμβαση στο Συμβούλιο Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Δυστυχώς όπως όλοι ξέρουν, η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το κατήργησε 3 χρόνια αργότερα.

    Μιχάλης Παπαδόπουλος
    πρ. Υπουργός
    Βουλευτής Ν. Κοζάνης

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ