Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο Δημήτρης Καραβιώτης για τον ρόλο του στον «Σασμό»: «Ο Οδυσσέας δεν έχει κανένα κοινό με μένα!»

    Ο Δημήτρης Καραβιώτης, έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Ο γνωστός ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στον ρόλο του στην σειρά «Σασμός» αλλά και στον Νίκο Κούρκουλο.

    dimitris karaviotis

    «Ως Κρητικός περίμενα και έλεγα “ρε παιδί μου, κάποια στιγμή θα με πάρουν ένα τηλέφωνο και θα μου πουν έλα να παίξεις έναν Κρητικό στη σειρά”. Δεν έπαιξα Κρητικό τελικά, έπαιξα έναν Πόντιο. Μου ήρθε το τηλεφώνημα στις αρχές του ’23, την επομένη των Φώτων, να μου προτείνουν τον ρόλο τον οποίο και δεν τον πολυπίστεψα στην αρχή.

    dimitris karaviotis4

    Πως μπορώ δηλαδή να κάνω έναν τέτοιο ρόλο, έναν μαφιόζο, έναν άνθρωπο της παρανομίας. Ο Οδυσσέας δεν έχει κανένα κοινό με μένα! Κανένα! Ο Οδυσσέας ήταν ένας βίαιος άνθρωπος και ειδικά απέναντι στις γυναίκες.

    dimitris karaviotis1

    Στο δρόμο με αναγνωρίζουν όπως και στο τρόλεϊ που μπαίνω και στο σούπερ μάρκετ μού πιάνουν την κουβέντα για το τι θα γίνει στην συνέχεια της σειράς. Εγώ ζω στην Κυψέλη όπου και έχουμε πολλούς ανθρώπους από την Αφρική. Μου έκανε εντύπωση και μία κοπέλα που μου είπε… εσύ δεν είσαι στο Σασμό; Το βλέπω και είσαι ο φίλος του Ευθύμη.»

    dimitris karaviotis3

    Στο τέλος της συνέντευξης ο Δημήτρης Καραβιώτης μίλησε για τον Νίκο Κούρκουλο: «Για περίπου δέκα χρόνια, όπου έμεινα στο Εθνικό θέατρο, ο Νίκος Κούρκουλος ήταν διευθυντής μου. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, ντόμπρος και καθαρός στις εξηγήσεις του.

    dimitris karaviotis5

    Παρά λίγο να παίξουμε και μαζί όταν ήμουν στη διανομή του «Ριχάρδου Γ» αλλά δυστυχώς αρρώστησε και δεν έγινε αυτή η παράσταση. Δηλαδή προλάβαμε και κάναμε μόνο την ανάγνωση».

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ