Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

  Δημήτρης Κουτσούμπας: Βραδινή έξοδος με τη σύζυγό του

  «Μποφίλιου και ξερό ψωμί» για τον Δημήτρη Κουτσούμπα, που βαδίζει ολοταχώς στον λαμπερό δρόμο του lifestyle, κι ας μην αρέσει αυτό στους δικούς του! Προχθές πήγε παρέα με τη σύζυγό του στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει η Νατάσσα Μποφίλιου.

  • Aπό τη Βίβιαν Μπενέκου

  Μποφίλιου το 2019, Μποφίλιου και το 2023 για τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, που ακολουθεί τη φίλη του Νατάσα όπου και όταν αυτή εμφανίζεται! Ο γ.γ. του ΚΚΕ και η σύζυγός του Αναστασία Κοντογιάννη βρέθηκαν στο Vox, έχοντας στη συντροφιά τους τη δημοσιογράφο Σεμίνα Διγενή.

  koutsoumpas kontogianni
  Αναστασία Κοντογιάννη και Δημήτρης Κουτσούμπας

  Κολλητοί φίλοι είναι από χρόνια η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ. Κι ενώ οι κομμουνιστές αποφεύγουν τα κοσμικά, ο Δημήτρης Κουτσούμπας δεν ακολουθεί πλέον αυτή τη συνταγή. Ηταν ακόμη και στον γάμο της τραγουδίστριας, που έγινε πριν από τρία χρόνια, ύστερα την απόλαυσε στο Γκάζι live, όπου τραγουδούσε το 2020, και ούτω καθεξής

  mpofiliou
  Η Νατάσσα Μποφίλιου στη σκηνή του Vox

  Είναι τόσο φαν ο Δημήτρης Κουτσούμπας της Νατάσσας, που ακόμη και στις συνεντεύξεις που δίνει χρησιμοποιεί στίχους από τα τραγούδια της. Στην ερώτηση που του έγινε παλαιότερα, εάν το ΚΚΕ ζητεί εκλογές, απάντησε μουσικά: «Οπως τραγουδά και στη “Βαβέλ” η Νατάσσα Μποφίλιου: “Στις ειδήσεις είπαν πάλι εκλογές, και γελάνε με εμάς, δώδεκα φυλές”, και σωστά καταλήγει “το εμπέδωσα το πράγμα, η σιωπή μας είναι τραύμα”». Οπου η Μποφίλιου, εκεί και ο Κουτσούμπας, και το αντίθετο, αφού και η τραγουδίστρια στηρίζει τον γραμματέα

  mpofiliou

  Φανατική της είναι και η σύζυγός του Αναστασία Κοντογιάννη, με την οποία είναι παντρεμένος περισσότερα από 30 χρόνια. Η Αναστασία έχει μια κόρη με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ. Η χαμηλών τόνων μαθηματικός μπορεί να αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις με τον σύζυγό της, αλλά όσοι τους γνωρίζουν λένε ότι έχει ισχυρή «κομμουνιστική άποψη».

  Πώς λένε, πίσω από έναν ισχυρό άντρα κρύβεται μια δυνατή γυναίκα; Ακριβώς αυτό!

  {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ