Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024
More

  Δημήτρης Ουγγαρέζος για Πάνο Βλάχο: Αφού είναι τόσο επαναστάτης, να μας πει τι εννοούσε

  Ο Πάνος Βλάχος και ο στίχος που καλούσε να μπουν σε «σάκο» ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Άρης Πορτοσάλτε, απασχόλησε και μέρος της κουβέντας στην εκπομπή «Ελένη», με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να καλεί τον ηθοποιό να εξηγήσει τι εννοούσε.

  «Στο πλαίσιο της τέχνης ή της σάτιρας, μπορείς να λες ότι θες; Εγώ κατάλαβα προτροπή, όχι για φόνο. Όταν ακούω “βάλτε σε ένα σάκο έναν άνθρωπο” εγώ καταλαβαίνω πτώμα. Ακούω και αυτό που λέτε εσείς, ότι και οι δύο στο ίδιο σακί…», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

  «Ο ίδιος ο κύριος Βλάχος λέει “δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία”, άρα δεν το αρνείται, δεν λέει ότι δεν είπα αυτό. Λέει ότι στο πλαίσιο του χιούμορ και της σάτιρας, είπα αυτό που ήθελα να πω. Και εφόσον αυτό γίνεται στο πλαίσιο χιούμορ και σάτιρας, δεν υποκινεί βία.

  Πρέπει να προσέχουμε τι λέμε δημόσια. Δεν μπορείς να λες διφορούμενα πράγματα, πες το…  Και αφού είναι τόσο επαναστάτης ο Πάνος Βλάχος, να βγει να μας πει τι εννοούσε, τόνισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

  Και κλείνοντας την τοποθέτησή του, ανέφερε: «Το σύστημα που λέει ότι χτυπάει ο Πάνος Βλάχος, το σύστημα αυτό υπηρετεί μέχρι τώρα.

  Τώρα, τα τελευταία τρία χρόνια είναι που κάνει την παράσταση “Ο θάνατος ενός αναρχικού”. Ποιο σύστημα πολεμάει; Αφού το σύστημα αυτό ήταν, στη Μουρμούρα έπαιζε, μια τηλεόραση συγκεκριμένη, αυτό το σύστημα.

    

  Δεν μπορώ εγώ αυτό το πράγμα που ξαφνικά υπηρετούμε μια κατάσταση, η οποία μπορεί και να βολεύει».

  Δημήτρης Ουγγαρέζος για Πάνο Βλάχο: Αφού είναι τόσο επαναστάτης, να μας πει τι εννοούσε

  Newsroom
  Newsroomhttps://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  RefreshNews