Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Δημήτρης Ουγγαρέζος: Θα έκανα πρωινό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

    «Ο καθένας θέλει να εξελίσσεται στη δουλειά του» λέει, σημειώνοντας ότι θα ήθελε να κάνει μόνος του εκπομπή

    Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιάγκα.

    «Εκπομπή που τώρα ασχολείται με τον Κασσελάκη, πέρσι έπαιζε την υπόθεση της Πάτρας, την υπόθεση των Γλυκών Νερών. Καταλαβαίνω ότι είναι ο “καλός ο μύλος όλα τα αλέθει”. Θέλω να πω, ότι δεν “ψαρώνω”, ότι απαραίτητα τους ενδιαφέρει το θέμα, με το οποίο καταπιάνονται» είπε αρχικά για την εκπομπή «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα.

    Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είπε, ότι «θα έκανα πρωινό (σ.σ. με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου). Ανάλογα με τη φάση, είναι άλλος Γρηγόρης. Νομίζω, ότι τώρα διανύει την καλύτερή του φάση. Θα ήταν τιμή μου να συνεργαστώ μαζί του. Η Φαίη και ο Γρηγόρης θα ήταν ταιριαστοί μαζί σε πρωινό». Όσο για τη δική του καριέρα, είπε ότι .

    Για το Γιώργο Λιάγκα είπε, ότι «επί προσωπικού δεν έχω να πω τίποτα με τον Γιώργο Λιάγκα. Είναι πολύ σημαντικό το όνομα. Λες το όνομα, ώστε ο άλλος να απαντήσει αναλόγως. Εγώ είπα από την αρχή, ότι είμαι εδώ. Πήγε να γίνει μανούρα, χωρίς να υπάρχει λόγος».

    Δημήτρης Ουγγαρέζος Γιώργος Λιάγκας

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ