Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Δήμος Βερύκιος για Έλλη Στάη: «Πού ήταν το κακό; Στη λέξη μπέμπα; Χίλια συγγνώμη αν ενοχλήθηκε»

    Ο Δήμος Βερύκιος επανήλθε στην Έλλη Στάη, μετά τις δηλώσεις που έκανε και προκάλεσαν αντιδράσεις, σε τηλεοπτικές εκπομπές και όχι μόνο.

    Ο Δήμος Βερύκιος ξεκαθαρίζει τη θέση του γύρω από το σχόλιο που έκανε προς την Έλλη Στάη το πρωί της Τρίτης (24/9) και το οποίο σχολιάστηκε αρνητικά από lifestyle εκπομπές. Ο δημοσιογράφος του Alpha θέλησε να επισημάνει τις καλές του προθέσεις αλλά και τον σεβασμό προς τη σπουδαία συνάδελφό του, μετά από παρότρυνση της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

    «Πού ήταν το κακό; Στη λέξη «μπέμπα»; Παραδέχομαι και θαυμάζω την Έλλη Στάη και το εκφράζω πάντα. Αυτό είναι γνωστό. Κάθε φορά που τη συναντάω, της κάνω το δικό μου λευκαδίτικο κοπλιμέντο στο αυτί: μπήκε ο διάολος μέσα σου και σε φοβάται ο χρόνος. Κι εκείνη χαμογελάει και το δέχεται», είπε αρχικά ο Δήμος Βερύκιος.

    «Δεν είναι κοπλιμέντο αυτό για μία γυναίκα να της πεις ότι μπήκε ο διάολος μέσα της και τη φοβάται ακόμα και ο χρόνος;», επισήμανε χαρακτηριστικά.

    «Γράφει μία τηλεκριτικός: το 70 ετών ηλικιακός ρατσισμός. Ποιος ηλικιακός ρατσισμός; Η ίδια το έχει πει σε συνέντευξή της εδώ στον Alpha. Φωνάζει ότι είναι ένα δροσερό πρόσωπο. Είναι διαφήμιση, έτσι πρέπει να είναι ο 70αρης σήμερα. Πρέπει να μου πει ευχαριστώ, ανέδειξα αυτό που κάνει με κόπο, που τρέχει κάθε μέρα», συμπλήρωσε στην απάντησή του ο Δήμος Βερύκιος μεταξύ σοβαρού και αστείου.

    «Πώς το πήγες από δω, πώς το πήγες από κει, θα την κάνεις να σου ζητήσει και συγνώμη στο τέλος», σχολίασε με χιούμορ η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Χίλια συγνώμη αν ενοχλήθηκε αλλά δεν ενοχλήθηκε. Αυτό το πρόσωπο δεν είναι να το θαυμάζεις;», τόνισε ο Δήμος Βερύκιος.

    Δήμος Βερύκιος για Έλλη Στάη: «Πού ήταν το κακό; Στη λέξη μπέμπα; Χίλια συγγνώμη αν ενοχλήθηκε»

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ