Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Διπλές ανανεώσεις για τις σειρές κινουμένων σχεδίων του κάνει το Fox

    Από δύο νέες σεζόν θα αποκτήσουν τα “The Simpsons”, “Bob’s Burgers” και “Family Guy”, σύμφωνα με τις νέες ανανεώσεις που έκανε το Fox (μέσω Variety).

    Το “The Simpsons” είναι η μακροβιότερη sitcom κινουμένων σχεδίων, καθώς έκανε το ντεμπούτο της το 1989. Περιστρέφεται γύρω από μια ‘κλασική’ αμερικάνικη οικογένεια, τους Homer, Marge, Bart, Lisa και Maggie που ζουν στην φανταστική πόλη Springfield. Αυτή την περίοδο διανύει τη 34η σεζόν του, η οποία όταν ολοκληρωθεί θα ανεβάσει τον συνολικό αριθμό των επεισοδίων στα 749. Δημιουργός της είναι ο Matt Groening, ο οποίος είχε αποκαλύψει ότι ενδέχεται να δούμε και άλλη ταινία Simpsons “κάποια στιγμή”, ενώ, εκτός της κύριας σειράς, έχουνε υπάρξει και πολλά ειδικά επεισόδια.

    Το “The Bob’s Burgers” ακολουθεί την οικογένεια Belcher, με τους Bob, Linda, Tine, Gene και Louise, που όλοι “μαζί” προσπαθούν να “τρέξουν” την επιχείρησή τους, το ομότιτλο μπεργκεράδικο. Δημιουργός της είναι ο βραβευμένος με Emmy, Loren Bouchard. Η 13η σεζόν έκανε την πρεμιέρα της τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε και θα φέρει κοντά στα 20 επεισόδια. Επιπλέον, κυκλοφόρησε και η ταινία “The Bob’s Burgers Movie”, η οποία καθυστέρησε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και έφτασε στην μεγάλη οθόνη το Μάιο το ’22.

    Το “Family Guy” επικεντρώνει στην οικογένεια Griffins, η οποία αποτελείται από τους γονείς, Peter και Lois, τα παιδιά, Meg, Chris και Stewie, και τον σκύλο τους, Brian. Έχει κερδίσει τρία βραβεία Emmy και ήταν η πρώτη σειρά κινουμένων σχεδίων που ήταν υποψήφια στην κατηγορία Καλύτερης Κωμικής Σειράς. To 2009 έκανε την εμφάνισή του το spin off, “The Cleveland Show” , το οποίο ήταν δημιούργημα, τόσο του MacFarlane, όσο και των Mike Henry και Richard Appel. Έχει κυκλοφορήσει το ειδικό επεισόδιο, “Stewie Griffin: The Untold Story” (2005), ενώ η σειρά έχει επεκταθεί και σε άλλα μέσα, με τον δημιουργό Seth MacFarlane να έχει ανακοινώσει ήδη τα σχέδιά του για μια ταινία. Αυτή τη στιγμή, διασχίζει την 21η σεζόν του.

    Διπλές ανανεώσεις για τις σειρές κινουμένων σχεδίων του κάνει το Fox

    Δείτε τα όλα στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Όλες τις παραπάνω σειρές (με όλα τα ειδικά επεισόδια και τις ταινίες) μπορείτε να τις παρακολουθήσετε μέσω του Disney+. Πως σας φαίνονται οι ανανεώσεις; Πείτε μας στα σχόλια.

    Δείτε τις καλύτερες ταινίες, νέες σειρές και τηλεοπτικές σεζόν του 2022, αλλά και τις πολυαναμενόμενες ταινίες του έτους και ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε. Tέλος, διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Δεκέμβριο και ποιες σειρές ανανεώθηκαν και ακυρώθηκαν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ