Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το πρώτο τρέιλερ από το σίκουελ των «Απίθανων»

    Δείτε το πρώτο τρέιλερ από το σίκουελ των «Απίθανων»

    Δείτε το πρώτο τρέιλερ από το σίκουελ των «Απίθανων»

    Στα 14 χρόνια που μεσολάβησαν από την πρώτη τους ταινία μέχρι και σήμερα, οι Απίθανοι δεν βρήκαν αντικαταστάτη, τουλάχιστον όσον αφορά στους υπερήρωες των κινουμένων σχεδίων.

    Τώρα που επιστρέφουν επιτέλους στη μεγάλη οθόνη το ερχόμενο καλοκαίρι, η Pixar -τουλάχιστον από όσα μπορεί να διακρίνει κανείς από το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε- αποδεικνύει πως άξιζε η όλη αναμονή.

    Οι «Απίθανοι 2» λοιπόν, έκαναν την εμφάνισή τους χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια της κάλυψης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων με την Elastigirl να έχει αναλάβει δράση αφήνοντας πίσω τον Mr. Incredible με τα παιδιά, υπεύθυνο για όλες τις δουλειές του σπιτιού. Πόσο εφικτό, αποτελεσματικό και κυρίως… χαλαρωτικό είναι αυτό, προφανώς και αμφισβητείται από την πρώτη στιγμή.

    Οι Κρεγκ Τ. Νέλσον, Χόλι Χάντερ, Σάρα Βόουλερ και Σάμιουελ Λ. Τζάκσον είναι και πάλι οι φωνές των χαρακτήρων της ταινίας, ενώ ο Μπραντ Μπερντ υποδύεται την σχεδιάστρια μόδας Εντνα Μοντ που στο τρέιλερ πετάει τη φαρμακερή αλλά τόσο αληθινή ατάκα: «Όταν γίνεται σωστά, το να μεγαλώνει κάποιος παιδιά είναι μια ηρωική πράξη. Όταν γίνεται σωστά».

    Σ’ αυτούς πρόσθεσε και μία νέα ηρωίδα, την Voyd που περιγράφεται ως μεγάλη θαυμάστρια της Elastigirl η οποία επιθυμεί διακαώς να γίνει Super και έχει την ικανότητα να δημιουργεί κενά και να εμφανίζει-εξαφανίζει αντικείμενα. Η Σοφία Μπους (One Tree Hill, Chicago P.D) είναι η φωνή της.

    Δείτε το τρέιλερ:

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ