Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
More

    Δείτε τα πρώτα 8 λεπτά του τηλεοπτικού Scream

    Scream-Series-Logo

    [quote font=”tahoma” font_size=”18″ color=”#3f3f3f” arrow=”yes” align=”left”]Σας το είχαμε αναφέρει ως μία από τις πέντε σειρές, που ξεκινούν αυτόν τον Ιούνιο.[/quote]

    Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της τηλεοπτικής μεταφοράς του Scream στο MTV, δημοσιεύθηκε ένα βίντεο με τα πρώτα οκτώ λεπτά της σειράς, που επικεντρώνονται στον χαρακτήρα της Nina Patterson, που υποδύεται η Bella Thorne.

    Η σκηνή μοιάζει αρκετά με την αντίστοιχη της πρώτης ταινίας (εκεί πρωταγωνιστούσε η Drew Barrymore) με το απαραίτητο φρεσκάρισμα (και στην μάσκα), και μας δείχνει την Nina να δέχεται επίθεση μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Τα τηλεφωνήματα, έχουν αντικατασταθεί με SMS και με φωνητικές κλήσεις και έχουμε την ίδια (;) αγωνία για το τι θα συμβεί στην κοπέλα, όπως πριν από είκοσι χρόνια. Την κατάληξη την ξέρουμε, αφού είναι άλλωστε και το εναρκτήριο λάκτισμα της υπόθεσης που θέλει την Maggie να συνεργάζεται με τον σερίφη Clark, σε μια έρευνα για τον συγκεκριμένο φόνο, που όμως τους οδηγεί σε μια σειρά δολοφονιών του παρελθόντος.

    [ad id=”6783″]

    Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιουνίου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ