Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το πρωτο teaser για το Mission Impossible 5

     Δείτε το πρωτο teaser για το Mission Impossible 5

    [quote font=”tahoma” font_size=”18″ color=”#5e5e5e” arrow=”yes” align=”left”]Χρόνια τώρα ο Tom Cruise δείχνει ακούραστος και πρωταγωνιστεί στην μια περιπέτεια μετά την άλλη.[/quote]

    Ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τον ρόλο του ως Ethan Hunt στο Mission Impossible. Έτσι λοιπόν, εδώ και λίγες ώρες… πυροδοτήθηκε το Mission Impossible 5 με το πρώτο εντυπωσιακό του teaser trailer.

    Έτσι λοιπόν η πέμπτη ταινία της σειράς, η οποία ονομάζεται «Mission Impossible: Rogue Nation» καταφέρνει ακόμα και μέσα σε 1 μόλις λεπτό να μας εντυπωσιάσει, με δυο εκπληκτικές σκηνές, μεταξύ άλλων τον Tom Cruise να κρέμεται από ένα αεροπλάνο. Η υπόθεση του Mission Impossible 5 θέλει τον Ethan Hunt να ακολουθεί τους Benzie (Simon Pegg) και Brad (Jeremy Renner) σε μία αποστολή που θέλει να εξολοθρεύσει το Συνδικάτο, το οποίο είναι μία ομάδα πρακτόρων, με την ίδια εκπαίδευση, η οποία πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι δρουν προς όφελος των εχθρών.

    Tο Mission Impossible 5 σκηνοθετεί ο Christopher McQuarrie, ενώ εκτός από τους Tom Cruise, Simon Pegg, Jeremy Renner παίζουν και οι Alec Baldwin, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Sean Harris και αρκετοί άλλοι. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες της Αμερικής στις 31 Ιουλίου και κάπου εκεί λογικά θα κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα.

    [ad id=”6783″]

    Δείτε το απολαυστικό πρώτο teaser του «Mission Impossible: Rogue Nation» , το οποίο σίγουρα θα σας… ξεσηκώσει.

    [ad id=”5586″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ