Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το Trailer της νέας ταινίας του Hugh Jackman «Chappie»

    chappie-trailer-2-702x336

    Η Sony Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το «Chappie», την νέα sci-fi ταινία του Νοτιοαφρικανού σκηνοθέτη Neill Blomkamp.

    «Ολα τα παιδιά έρχονται στο κόσμο γεμάτα υποσχέσεις και κανένα δεν διαθέτει περισσότερες απο τον Chappie: είναι χαρισματικός, special, πρωτοπόρος. Οπως κάθε παιδί, ο Chappie θα δεχθεί τις επιρροές του περιβάλλοντος του – κάποιες καλές, κάποιες κακές και θα στηριχθεί στην καρδιά και την ψυχή του για να βρεί τον δρόμο του και να εξελιχθεί σε κύριο του εαυτού του. Ομως υπάρχει κάτι που κάνει τον Chappie τελείως διαφορετικό απ’όλους τους άλλους: o Chappie είναι ρομπότ

    Sci-fi κωμωδία σε σκηνοθεσία του Neill Blomkamp (“District 9”, “Elysium”), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Terri Tatchell (“District 9”).

    Πρωταγωνιστούν οι Hugh Jackman, Dev Patel, Sigourney Weaver, Sharlto Copley, Jose Pablo Cantillo, Miranda Frigon, Sean O. Roberts, Yo-Landi Visser, Robert Hobbs, Brandon Auret.

    Αν και φανατικοί θαυμαστές του sci-fi, ποτέ δεν καταφέραμε να ενθουσιαστούμε με κάποια ταινία του Neill Blomkamp, και κάτι μας λέει ότι ούτε η νέα του ταινία θα αλλάξει τα δεδομένα, καθώς διαθέτει την ίδια παρακμιακή και μουντή αισθητική των προηγούμενων φίλμ του.

    Το «Chappie» θα κυκλοφορήσει στίς αίθουσες, στις 6 Μαρτίου.

    Δείτε το trailer:

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ