Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Δολοφονία 46χρονου στη Νέα Σμύρνη: Αδύνατη η επικοινωνία των αστυνομικών με την αδελφή του θύματος

    Ως βασική ύποπτη για την δολοφονία του 46χρονου αδελφού της, ο οποίος εντοπίστηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του στην Νέα Σμύρνη, εξετάζεται η 43χρονη από το τμήμα Ανθρωποκτονιών.

    Όπως έγραψε χθες το enikos.gr, από την πρώτη στιγμή η αδελφή του θύματος μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση, ωστόσο η διαδικασία δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς δεν είναι σε θέση να δώσει απαντήσεις για τα όσα συνέβησαν λόγω της νοητικής υστέρησης. Για αυτόν τον λόγο, θα εξεταστεί από ψυχίατρο, προκειμένου να διαλευκανθεί τι ακριβώς έγινε μέσα στο διαμέρισμα, προτού ειδοποιήσει η ίδια την κοινωνική λειτουργό που παρακολουθούσε τα δύο αδέλφια και διαπιστωθεί ο θάνατος του 46χρονου από το ΕΚΑΒ.

    Σημειώνεται πως, όλα τα αιχμηρά αντικείμενα που βρέθηκαν μέσα στο σπίτι και θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως φονικά όργανα, είναι πλυμένα στην κουζίνα, και θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να εξεταστεί εάν υπάρχουν ίχνη αίματος.

    Το χρονικό της δολοφονίας του 46χρονου

    Τα δύο αδέλφια, που έχουν νοητική στέρηση, έμεναν τα τελευταία χρόνια μόνα τους στο πατρικό τους σπίτι, μετά τον θάνατο του πατέρα τους και της μητέρας τους.

    Σημειώνεται πως, το θύμα είχε πάει στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τις προηγούμενες μέρες, καθώς είχε χτυπήσει με το ποδήλατο και είχε τραύματα στα γόνατα του, και την Πέμπτη πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι.

    Οι γείτονες το πρωί της Παρασκευής (13/09), άκουγαν φωνές και φασαρία από το σπίτι και τότε κατάλαβαν ότι τα δύο αδέλφια τσακώνονταν.

    Λίγη ώρα αργότερα, η 43χρονη κάλεσε την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου και ανέφερε πως ο αδελφός της δεν ανέπνεε, ζητώντας βοήθεια. Στο σημείο μετέβη η κοινωνική λειτουργός, που διαπίστωσε πως ο 46χρονος ήταν νεκρός και κάλεσε το ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου διαπίστωσαν τον θάνατό του, καθώς και ένα ευδιάκριτο τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα και έτσι κάλεσαν την Αστυνομία.

    Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο κατέληξε πως υπάρχουν σαφείς ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, και αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για τα αιχμηρά αντικείμενα που εντοπίστηκαν πλυμένα στο σπίτι, τα οποία ενδέχεται να ρίξουν «φως» στα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ