Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Δολοφονία αστυνομικού στου Ρέντη: Ο σοκαριστικός διάλογος ανάμεσα στον προφυλακισμένο 18χρονο και στον ανήλικο αδερφό του

    Δολοφονία αστυνομικού στου Ρέντη: Ο σοκαριστικός διάλογος ανάμεσα στον προφυλακισμένο 18χρονο και στον ανήλικο αδερφό του

    Ποιος ήταν ο ρόλος του καθενός στα φονικά επεισόδια έξω από το γήπεδο του βόλεϊ

    Σοκαριστικός είναι ο διάλογος ανάμεσα στον 18χρονο προφυλακισμένο για τον θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη και του ανήλικου αδερφός του, που συνελήφθη χθες τα ξημερώματα για τη δολοφονία στου Ρέντη έξω από το γήπεδο βόλεϊ του Ολυμπιακού.

    Αμφότεροι φέρονται να είχαν κομβικό ρόλο στην οργάνωση, τον σχεδιασμό και την μεταφορά των πολεμοφοδίων, όπως προκύπτει από την έρευνα της ασφάλειας, παρ’ότι ο πατέρας τους επιμένει ότι τα παιδιά του δεν φταίνε για όσα έγιναν εκτός γηπέδου στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

    Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Ρίστα, στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, τα δύο αδέρφια μαζί με ακόμη 32 μέλη της οργάνωσης, λίγες ώρες πριν τη δολοφονία του Λυγγερίδη, συγκεντρώθηκαν έξω από την VIP πόρτα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, με σκοπό να φορτώσουν πολεμοφόδια στα αυτοκίνητα και να τα μεταφέρουν στο γήπεδο Μελίνα Μερκούρη. Έμειναν έξω από το Καραϊσκάκη μια ώρα.

    Τα δύο αδέρφια, ενώ ήταν έξω από το Καραϊσκάκη, πήραν εντολή από τον μάνατζερ να πάνε σε βενζινάδικο και να εφοδιαστούν με βενζίνη για να φτιάξουν μολότοφ.

    Ο διάλογος ανάμεσα στα δύο αδέλφια

    Αποκαλυπτικός είναι και ο διάλογος που είχαν τα δύο αδέλφια, τα οποία κατηγρούνται για εμπλοκή στην υπόθεση. Ο 16χρονος λέει στον 18χρονο ότι μέσα στις φυλακές θα τον υποδεχθούν σαν …ήρωα μετά τον φόνο αστυνομικού.

    αστυνομικός Δολοφονία Ρέντη



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ