Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Δολοφονία Λυγγερίδη: Η λίστα των διώξεων στους 67 συλληφθέντες – Οκτώ κατηγορούμενοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης

    Βαρύτατες κατηγορίες για σοβαρά κακουργήματα και πλημμελήματα αποδίδονται στην ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος όσων συμμετείχαν στη δράση εγκληματικής οργάνωσης οπαδών αθλητικής ομάδας, μέλη της οποίας φέρονται να εμπλέκονται στην δολοφονική επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα σε βάρος του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη τον περασμένο Δεκέμβριο έξω από το κλειστό γήπεδο στου Ρέντη.

    Μετά τη μελέτη της ογκώδους δικογραφίας που σχηματίστηκε από τις αστυνομικές αρχές, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη που αφορά τόσο τους 67 συλληφθέντες που οδηγήθηκαν νωρίς το πρωί στα δικαστήρια όσο και τα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στο διαβιβαστικό και καταζητούνται για να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Συνολικά σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας στην υπόθεση εμπλέκονται περίπου 160 πρόσωπα, εκ των οποίων ηγετικός ρόλο στην διεύθυνση της οργάνωσης αποδίδεται σε πέντε πρόσωπα.

    Η δίωξη αφορά 12 κακουργήματα και συνολικά 28 κατηγορίες ενώ μεταξύ των κατηγορουμένων είναι 15 ανήλικοι. Μεταξύ των 67 συλληφθέντων είναι ένας εκ των ανηλίκων.

    -Διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

    -Διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ