Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
More

    Δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο στην έκθεση Εgnatia Εxpo 2015

    egnatia expo

    [quote font=”tahoma” font_size=”18″ color=”#353535″ arrow=”yes” align=”left”]Δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο στην έκθεση Εgnatia Εxpo 2015[/quote]

    H “Εgnatia Εxpo 2015 – 7η Γεγινκή εμπορική έκθεση Δυτικής Μακεδονίας” και η επιχείρηση Σταύρος Θ. Καδογλου – techsystems.gr επιμελήθηκαν και φέτος την πρόσβαση στο διαδίκτυο (internet).

    Οι εκθέτες αλλά και οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο δωρεάν ασύρματο δίκτυο το οποίο θα λειτουργεί κατά την διάρκεια της έκθεσης. Αναλυτικότερα μπορούν να συνδέσουν οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει ασύρματο δέκτη wifi και να περιηγηθούν στους ιστοχώρους (websites) που επιθυμούν.

    Στο περίπτερο της επιχείρησης μας, θα υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό που θα μπορεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για κάθε τεχνική λεπτομέρεια τόσο του δικτύου όσο και των προϊόντων – υπηρεσίες που παρέχουμε γενικότερα σαν επιχείρηση.

    [ad id=”6783″]

    Πληροφορίες για την έκθεση δίνονται από τον κ. Μποτονάκη Σοφοκλή (Τηλ. 6909909500) & από το γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου (Τηλ. 24630-27265, 9:30πμ-1:30μμ), αλλά και στο site της έκθεσης, στη διεύθυνση http://www.egnatiaexpo.gr

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ