Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Δουλειά στο Netflix βρίσκει ο Arnold Schwarzenegger

    Δουλειά στο Netflix βρίσκει ο Arnold Schwarzenegger

    Το Netflix ανακοίνωσε τη νέα του πρόσληψη: Τον Arnold Schwarzenegger.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού, ο γνωστός ηθοποιός θα κατέχει πλέον τη θέση του chief action officer (υπεύθυνου δράσης) για τις original σειρές και τις ταινίες της συνδρομητικής και θα δουλεύει για να φέρει “την καλύτερη δράση της Γης”.

    Μέσα από το βίντεο στο YouTube, ο Schwarzenegger μίλησε για τα νέα project που θα κάνουν το ντεμπούτο τους σε λίγο καιρό, όπως τα “Extraction 2” με τον Chris Hemsworth, “The Witcher” με τον Henry Cavill και “Heart of Stone” με την Gal Gadot, ενώ έδειξε και πλάνα από την επερχόμενη σειρά δράσης, στην οποία θα πρωταγωνιστεί, “Fubar” (25 Μαΐου 2023).

    “Κανείς δεν αγαπά τη δράση, όπως εγώ. Γι’αυτό δέχτηκα τη νέα, μεγάλη δουλειά ως chief action officer στο Netflix”, είπε ο ηθοποιός στο βίντεο. “Κανείς δεν ξέρει από δράση, όπως εγώ και κανείς δεν χτυπά, όπως το Netflix”. Δείτε το παρακάτω:

    Ο Schwarzenegger έγινε γνωστός μέσω του “Conan the Barbarian” (1982), η επιτυχία του οποίου οδήγησε στο sequel του 1984. Έχει παίξει τον κεντρικό χαρακτήρα στις ταινίες “The Terminator” (1984), “Terminator 2: Judgment Day” (1991), “Terminator 3: Rise of the Machines” (2003), “Terminator Genisys” (2015) και “Terminator: Dark Fate” (2019), όπως και σε άλλες ταινίες, όπως οι “Predator” (1987), “Total Recall” (1990), “Kindergarten Cop” (1990), “True Lies” (1994), το οποίο απέκτησε μοντέρνα τηλεοπτική μεταφορά από τον James Cameron (και κόπηκε μετά την πρώτη σεζόν), “Junior” (1994) και “Jingle All the Way” (1996). Επίσης, τον έχουμε δει στα “The Expendables” (2010), “The Expendables 2” (2012) και “The Expendables 3” (2014). Αναμένουμε το “Triplets”, το sequel του “Twins” (1988), πλάι στους Danny DeVito και Tracy Morgan.

    To Netflix ανακοίνωσε πρόσφατα το φθινοπωρινό του πρόγραμμα, το οποίο θα περιλαμβάνει και projects που δεν θα έχουν δράση, μεταξύ άλλων την έκτη σεζόν του “The Crown” και το reality show του “Squid Game”. Δείτε το εδώ.

    Πώς σας φαίνεται η νέα θέση του Schwarzenegger στο Netflix; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ