Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Dr. Strange in the Multiverse of Madness | Trailer

    Dr. Strange in the Multiverse of Madness | Trailer

    To Superbowl μας έχει συνηθίσει παραδοσιακά στην παρουσίασγη νεών trailers (μεγάλων κινηματογοραφικών blockbusters), καθώς αποτελώντας ένα τεραστίων διαστάσεων τηλεοπτικό γέγονος, αυτό σημαίνει πολλά… μάτια! Για αυτό και για μια ακόμη χρονιά λοιπόν δεν απογοητευτήκαμε, καθώς εκτός από το πρώτο teaser trailer του “τηλεοπτικού” Lord of the Rings, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και ένα νέο trailer του Dr. Strange in the Multiverse of Madness.

    Έχοντας έντονο το στοιχείο του horror (Sam Raimi είναι αυτός), το δεύτερο trailer του μάγου Stephen Strange μας βοηθάει να ρίξουμε μια πιο διεξοδική ματιά στα όσα συμβαίνουν στο κόσμο της νέας ταινίας, η οποία πρόκειται να ξεκλειδώσει το concept του πολυσύμπαντος, δημιουργώντας νέα story arcs τα οποία θα μας ταξιδέψουν σε νέα μονοπάτια φαντασίας.

    Εκτός από τον απίστευτα dark χαρακτήρα, την ιδιαίτερη παρουσία της Wanda, την εισβολή των σκοτεινών δυνάμεων στο Kamar-Taj και την America Chavez (τη νέα ηρωίδα που θα βρίσκεται στο πλευρό του Dr. Strange), το trailer μας άνοιξε την όρεξη για τα καλά και αυτό γιατί ενδέχεται να σημαίνει την εισαγωγή των Χ-Men στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel (MCU)!

    Μετράμε αντίστροφα για τις 6 Μαίου που θα γίνει το release της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ