Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Δράση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης κατά της ακρίβειας

    Συνεχίζονται δυναμικά οι δράσεις του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής σ’ όλο το Νομό Κοζάνης.

    Το Σάββατο 16 Ιουλίου  κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ  Κινήματος Αλλαγής επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά του Βελβεντού.

    Συγκεκριμένα, κλιμάκιο αποτελούμενο από μέλη και φίλους του Κινήματος, μοίρασαν φυλλάδια με τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και τις προτάσεις του για την αντιμετώπισης της ακρίβειας. Τα μέλη του κλιμακίου  συνομίλησαν με τους καταναλωτές και τους παραγωγούς της λαϊκής αγοράς οι οποίοι, μας μίλησαν για τις δυσκολίες που έχει επιφέρει η παρούσα οικονομική κατάσταση.

    Στο πλαίσιο της δράσης σημαντική ήταν η συνάντηση με αντιπροσωπία των Αγροτικών συνεταιρισμών Δήμητρα και ΑΣΕΠΟΠ που μας μετέφεραν τις αγωνίες και τους προβληματισμούς των αγροτών της περιοχής. Όπως μας μετέφερε η αντιπροσωπία των μελών του συνεταιρισμού, ο αγροτικός κόσμος  βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω της κρίσης και η κυβέρνηση δεν έχει λάβει κανένα ουσιαστικό μέτρο στήριξης.

    Δράση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης κατά της ακρίβειας Δράση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης κατά της ακρίβειας Δράση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης κατά της ακρίβειας Δράση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης κατά της ακρίβειας

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ