Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Trailer για το “Dumb and the Dumber To” με τους Jim Carrey και Jeff Daniels

    Dumb and the Dumber To

    Όταν είχε ανακοινωθεί πριν από καιρό, πως ο Jim Carrey και ο Jeff Daniels θα επέστρεφαν και πάλι στην μεγάλη οθόνη, ως τα ηλίθια alter ego τους από την ταινία, “Dumb & Dumber”, κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τον ακριβή λόγο, που έπρεπε να δοθεί μια τέτοια, κινηματογραφική συνέχεια, ιδιαίτερα είκοσι χρόνια μετά το πρωτότυπο.

    Τελικά η παραγωγή προχώρησε και ολοκληρώθηκε, υπό την σκηνοθετική επίβλεψη των Bobby και Peter Farrelly, γνωστοί για τα κωμικά “There’s Something About Mary”, “My, Myself & Irene” και “Shallow Hal”, με αποτέλεσμα να έχουμε το πρώτο trailer της ταινίας, στο οποίο τα πράγματα μοιάζουν σαν να μη πέρασε μια μέρα.

    Αυτή την φορά ο Lloyd και ο Harry ξεκινούν ένα ταξίδι, προκειμένου να εντοπίσουν την χαμένη κόρη του Harry, την οποία η πάλαι ποτέ γκόμενά του (υποδυόμενη από την Kathleen Turner), είχε δώσει για υιοθεσία. Τα πράγματα όπως καταλαβαίνεις, πηγαίνουν όσο στραβά θα μπορούσαν να πάνε και οι δυο φίλοι θα βρεθούν για ακόμη μια φορά μπλεγμένοι, σε έναν σωρό χαζές καταστάσεις.

    Όπως θα δεις και από το trailer που ακολουθεί, βασική επιδίωξη των δημιουργών, είναι να κατασκευάσουν μια ταινία που να παραπέμπει ξεκάθαρα στην εποχή της πρώτης ταινίας, με τα σκηνικά, τους χώρους και την όλη αισθητική, να θυμίζουν πράγματι κάτι από το 1994. Αυτό που μας προβληματίζει παρόλα αυτά, είναι το πόσο σύγχρονες μπορούν να μοιάζουν οι χονδροειδείς πλάκες και οι κάφρικες συμπεριφορές ενός διδύμου της συμφοράς, που ομολογουμένως κάποτε αγαπήσαμε, εν έτει 2014. Υποθέτουμε πως θα το διαπιστώσουμε τον χειμώνα, όταν και αναμένεται η κυκλοφορία της ταινίας.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ