Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

  Δύσκολη δοκιμασία ασυλίας και αποφάσεις που θα συζητηθούν

  Απόψε, Πέμπτη 14 Μαρτίου, η στιγμή της κρίσης, μετά την Ομαδική Δοκιμασία, έφτασε και οι σκέψεις και τα συναισθήματα των διαγωνιζομένων του Masterchef 2024 είναι ποικίλα.

  Όλοι περιμένουν με αγωνία να ακούσουν το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους, καθώς και οι δυο μπριγάδες έχουν εξίσου ανάγκη τη νίκη.

  Η ανακοίνωση της νικήτριας μπριγάδας φέρνει χαμόγελα και χαρά στους νικητές, θλίψη και προβληματισμό στους ηττημένους.

  Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, και ο καλεσμένος τους Dimitris “Dimi” Leivadas Founder of Delta Lambda Hospitality (UK) έμειναν περισσότερο ικανοποιημένοι με τα πιάτα της γκρι μπριγάδας.

  Η Δοκιμασία Ασυλίας για τα μέλη της μπορντό μπριγάδας θα αποδειχθεί δύσκολη, ψυχοφθόρα και επίπονη διαδικασία.

  Ο αρχηγός τους, Γιάννης Κούρτογλου, θα κληθεί να πάρει μια δύσκολη απόφαση, ελπίζοντας πως η επιλογή του δεν θα προκαλέσει περισσότερους τριγμούς και εντάσεις στην μπριγάδα του.

  Το αποτέλεσμα της Δοκιμασίας Ασυλίας θα προσφέρει σε κάποιον ή κάποια την ασφάλεια της λευκής ποδιάς ασυλίας, εν όψει της δύσκολης επικείμενης ψηφοφορίας, ενώ για τους υπόλοιπους η μέρα κλείνει με έντονο προβληματισμό.

  Ποιοι θα είναι οι άλλοι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση, που θα παλέψουν για τη θέση τους στον διαγωνισμό μαζί με τον Παναγιώτη Φραγκιουδάκη από την γκρι και τον Νίκο Κυψίδη από την μπορντό μπριγάδα;

  Κάποιος ή κάποια δεν θα επιστρέψει το βράδυ στο σπίτι του MasterChef 2024.

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ