Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
More

    Η Bella Ramsey ‘φυλακίζεται’ στη δεύτερη σεζόν του “Time”

    Η Bella Ramsey 'φυλακίζεται' στη δεύτερη σεζόν του "Time"

    Στη δεύτερη σεζόν της ανθολογικής σειράς του BBC, “Time”, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει η Bella Ramsey, η οποία έχει αναλάβει τον ρόλο της Ellie για τις ανάγκες της τηλεοπτικής μεταφοράς του “The Last of Us”.

    Σύμφωνα με το Deadline, η ηθοποιός θα παίξει πλάι στις ήδη ανακοινωμένες Jodie Whittaker Doctor Who, Tamara Lawrance (Get Millie Black) και Siobhan Finneran (Happy Valley), και θα ενσαρκώσει μια φυλακισμένη με το όνομα Kelsey “η οποία θα έρθει αντιμέτωπη με έναν άγνωστο κόσμο, μαζί με τις Orla (Whittaker) και Abi (Lawrance). Ακόμα και με τη συνεχιζόμενη απειλή βίας στους τοίχους της φυλακής, θα ανακαλύψουν ότι μια αναπάντεχη αίσθηση της κοινωνίας και μια κοινή κατανόηση, μπορεί να είναι ακόμα εφικτές”.

    “Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέρος αυτού του project και θα δουλεύω με μια καταπληκτική ομάδα που έρχεται από την απίθανη πρώτη σεζόν”, είπε η Ramsey. “Και είναι μεγάλη μου τιμή που θα γίνω η Kelsey, είμαι ενθουσιασμένη να ζήσω τον κόσμο μέσα από αυτήν για τους επόμενους λίγους μήνες”.

    Eκτός του “The Last of Us”, το οποίο έχει ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν, η Ramsey έγινε γνωστή μέσα από το “Game of Thrones” (2016-19). Άλλες της σειρές είναι οι “The Worst Witch” (2017-20), “His Dark Materials” (2020) και “Becoming Elizabeth” (2022), ενώ γνωστές τις ταινίες είναι οι “Holmes & Watson” (2018), “Judy” (2019) και “Catherine Called Birdy” (2022).

    Το “Time” γράφτηκε από τον Jimmy McGovern κα σκηνοθετήθηκε από τον Lewis Arnold. Η πρώτη σεζόν κυκλοφόρησε το 2021 και έφερε τους Sean Bean και Stephen Graham στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Κέρδισε BAFTA καλύτερης μίνι-σειράς και α’ ανδρικού ρόλου για τον Bean και απέσπασε τα βλέμματα 10 εκ. τηλεθεατών ανά επεισόδιο.

    Στη δεύτερη σεζόν θα δούμε την επιστροφή του McGovern στη σεναριογραφία (μαζί με την Helen Black), ενώ τα ηνία αναλαμβάνει η Andrea Harkin. Παραγωγός είναι η Carmel Maloney και εκτελεστικοί παραγωγοί οι McGovern, Priscilla Parish, Michael Parke, Andrew Morrissey και Lucy Richer.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Μάρτιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ