Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
More

    Η CD Projekt ανακοινώνει νέο Live-Action Project στο σύμπαν του “Cyberpunk 2077”

    Η CD Projekt σκοπεύει να επεκτείνει περαιτέρω το σύμπαν του Cyberpunk 2077 με ένα live-action project.

    Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, το ανώνυμο έργο είναι μια συνεργασία μεταξύ της CD Projekt και της Anonymous Content, της εταιρείας παραγωγής πίσω από τις ταινίες True Detective και Mr. Robot, καθώς και τις βραβευμένες με Όσκαρ ταινίες The Revenant και Spotlight.

    Η CD Projekt συνεργάζεται με τον Garret Kemble, επικεφαλής του τμήματος τηλεόρασης των Anonymous Content Studios, τον Ryan Schwartz, διευθυντή ανάπτυξης, και τον David Levine, επικεφαλής δημιουργικού τμήματος, ο τελευταίος εκ των οποίων ήταν προηγουμένως EVP και συν-επικεφαλής του τμήματος δράματος του HBO για πάνω από 10 χρόνια, όπου επέβλεπε την παραγωγή σειρών όπως το True Detective, το Westworld και το True Blood. Συμμετείχε επίσης στην παραγωγή των πρώτων σεζόν του Game of Thrones.

    Η CD Projekt δήλωσε ότι αυτό το έργο βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και ότι αναζητείται ένας σεναριογράφος για να αφηγηθεί μια ολοκαίνουργια ιστορία που θα διαδραματίζεται στον κόσμο του Cyberpunk 2077.

    Η CD Projekt ανακοινώνει νέο Live-Action Project στο σύμπαν του "Cyberpunk 2077"

    Η CD Projekt είδε τεράστια επιτυχία από το animated spin-off Cyberpunk Edgerunners του Netflix, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η εταιρεία θέλει να επεκτείνει το franchise στο Χόλιγουντ.

    Σήμερα, η CD Projekt εξέδωσε μια σειρά από ενημερώσεις για το Cyberpunk, συμπεριλαμβανομένου του παιχνιδιού που έφτασε τα 25 εκατομμύρια πωληθέντα αντίτυπα. Η επέκταση Phantom Liberty έχει πουλήσει τρία εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι στιγμής. Εν τω μεταξύ, η CD Projekt ανακοίνωσε ανακατατάξεις στη διοίκηση, με τον διευθύνοντα σύμβουλο Adam Kiciński να επιβεβαιώνει τα σχέδιά του να εισέλθει σε εποπτική θέση το 2025.

    Το Phantom Liberty έφτασε στις 26 Σεπτεμβρίου, με την ενημέρωση 2.0 να θέτει τα θεμέλιά του λίγες ημέρες νωρίτερα. Αναμόρφωσε πλήρως το Cyberpunk 2077 με χαρακτηριστικά όπως ένα νέο σύστημα perk και βελτιωμένη AI, ενώ η CD Projekt συμπεριέλαβε ακόμη και έναν τρόπο για τους παίκτες να απενεργοποιήσουν εντελώς τα γεγονότα της επί πληρωμή επέκτασης, με ορισμένες επιλογές διαλόγου να κλειδώνουν τις αποστολές για πάντα.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ