Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Η Crayola δημιουργεί το δικό της στούντιο

    Η γνωστή εταιρεία σχολικών προϊόντων, Crayola, αποκτά το δικό της στούντιο, με σκοπό την δημιουργία σειρών και ταινιών για μικρά παιδιά.

    Το Crayola Studios, όπως θα είναι το όνομά του, θα συνεργαστεί με το MIMO Studios, το οποίο διοικεί η πρώην πρόεδρος του Nickelodeon, Cyma Zarghami. Το πρώτο τους project θα είναι η μεταφορά του γνωστού podcast για παιδιά, “The Alien Adventures of Finn Caspian”. To MiMO αγόρασε τα δικαιώματα του podcast το 2020 και πρόκειται να φέρει ταινίες κινουμένων σχεδίων, οι οποίες θα παιχτούν στην τηλεόραση (μέσω ComicBook).

    Η Crayola δημιουργεί το δικό της στούντιο

    Tο “The Alien Adventures of Finn Caspian” δημιουργήθηκε από τον Jonathan Messinger και τον γιο του, Griffin. Περιστρέφεται γύρω από τον ομότιτλο Finn Caspian, το πρώτο παιδί που γεννήθηκε στο διάστημα, ο οποίος, μαζί με τους φίλους του κάνουν εξερευνήσεις και βοηθούν όσους έχουν ανάγκη. Το podcast κράτησε για 12 σεζόν και έφερε 260 επεισόδια συνολικά, ενώ εκδόθηκαν και τέσσερα μυθιστορήματα που φέρουν τις ίδιες περιπέτειες από τις εκδόσεις Harper Collins (την εικονογράφηση των κεντρικών χαρακτήρων μπορείτε να την δείτε παραπάνω).

    Η Crayola, που ξεκίνησε με το όνομα Binney & Smith Company, ιδρύθηκε το 1885 από τα ξαδέρφια Edwin Binney και Charles Harold Smith, οι οποίοι δημιουργούσαν χρώματα για επαγγελματική χρήση. Στράφηκαν προς τα σχολικά προϊόντα, ξεκινώντας με κιμωλίες και καταλήγοντας σε κηρομπογιές για τις οποίες έγιναν και γνωστοί. Πλέον, φέρουν όλων των ειδών τα είδη, όπως ξυλομπογιές, μαρκαδόρους κτλ, με την εταιρεία να είναι θυγατρική της Hallmark Cards. Το όνομα “Crayola” είναι γνωστό σε όλον τον κόσμο, με τα προϊόντα της να πωλούνται σε πάνω από 80 χώρες.

    Πέρα από τα σχολικά είδη, η Crayola έχει επεκταθεί και στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών, καθώς έχουν δημιουργηθεί τα “Crayola Treasure Adventures” (2007) και “Crayola Scoot” (2018).

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ