Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Jenna Ortega παραλίγο να απορρίψει τον ρόλο της Wednesday

    Η Jenna Ortega παραλίγο να απορρίψει τον ρόλο της Wednesday

    Η Jenna Ortega παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι παραλίγο να μην υπογράψει για να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο “Wednesday”.

    Μιλώντας με το The Sunday Times, εξήγησε ότι επειδή ξεκίνησε την καριέρα της παίζοντας σε μια σειρά και έγινε γνωστή μέσα από την τηλεόραση, ήθελε να στρέψει την προσοχή της στον κινηματογράφο και να ασχοληθεί με projects χωρίς να περιορίζεται.

    “Πήρα το e-mail, το πέρασα”, είπε η Ortega. “Έχω κάνει τόσο πολύ τηλεόραση στην ζωή μου, το μόνο που ήθελα είναι να κάνω ταινίες. Φοβόμουν ότι με το να υπογράψω σε μια άλλη σειρά, θα με απέτρεπε από το να κάνω άλλες δουλειές που ήθελα και νοιαζόμουν”.

    Ο λόγος που αποφάσισε να δώσε στο “Wednesday” μια ευκαιρία ήταν ο Tim Burton, που έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία κάνοντας έτσι το τηλεοπτικό του ντεμπούτο και είναι εκτελεστικός παραγωγός της σειράς.

    “Ο μόνος λόγος που επέστρεψα ήταν γιατί ο Tim είναι μεγάλος θρύλος και έτυχε να τα βρούμε”, είπε, αν και παραδέχεται ότι είχε ακόμα κάποιες αμφιβολίες. “Ακόμα και τότε, είπα, Όχι –νομίζω ότι είμαι εντάξει’ κάποιες φορές”.

    Το “Wednesday” ήταν στην κορυφή της δεκάδας του Netflix για πολλές εβδομάδες, ενώ ξεπέρασε τα νούμερα τηλεθέασης του “Dahmer” και έγινε η τρίτη δημοφιλέστερη σειρά του καναλιού. Έκανε καλύτερο καλύτερο ντεμπούτο από το “Stranger Things 4” και ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν τον Ιανουάριο που μας πέρασε. Διαβάστε το review μας για την πρώτη σεζόν, η οποία απέκτησε μια θέση στην λίστα μας με τις καλύτερες νέες σειρές του 2022. Η δεύτερη σεζόν είναι πολύ πιθανό να φτάσει μέσα στο 2024 και θα φέρει περισσότερο τρόμο.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Φεβρουάριο.

    Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ