Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η Kat του Fox κλείνει την καφετέρειά της για πάντα

    Η Kat του Fox κλείνει την καφετέρειά της για πάντα

    Το Fox αποφάσισε να ακυρώσει το “Call Me Kat” μετά από τρεις σεζόν.

    Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς είχαν πέσει τον τελευταίο καιρό και έτσι το κανάλι αποφάσισε να ολοκληρώσει τον κύκλο της μια για πάντα.

    “Είμαστε πολύ περήφανοι για το ‘Call Me Kat’. Αλλά, δυστυχώς, η ανταπόκριση του κοινού δεν ήταν τόσο δυνατή όσο ελπίζαμε”, είπε το Fox σε δήλωσή του. “Είμαστε ευγνώμονες για τη συνεργασία με τους Warner Bros. Television, That’s Wonderful Productions, Sad Clown Productions, BBC Studios, Mayim Bialik, Jim Parsons και όλο το cast και το συνεργείο για τη δουλειά και την αφοσίωσή τους στο ‘Call Me Kat'”.

    Το “Call Me Kat” περιστρεφόταν γύρω από την 39χρονη Kat, που αποφασίζει να αφήσει την δουλειά της ως καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Λούισβιλ και να ανοίξει μια καφετέρια για γάτες. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπαμε την Mayim Bialik, γνωστή μέσα από το “The Big Bang Theory”, η οποία ήταν εκτελεστική παραγωγός με τους Darlene Hunt, Jim Parsons, Todd Spiewak, Miranda Hart, Angie Stephenson, Beth McCarthy-Miller, Alissa Neubauer, Jim Patterson, Maria Ferrari και Warren Bell. Το υπόλοιπο cast περιλάμβανε τους Swoosie Kurtz ως Sheila, Leslie Jordan ως Phil, Kyla Pratt ως Randi, Julian Gant ως Carter, Cheyenne Jackson ως Max και Christopher Rivas ως Oscar.

    Πηγή έμπνευσης της ιστορίας ήταν το βρετανικό “Miranda” της Hart, που έτρεξε στο BBC για – επίσης – τρεις σεζόν και ήταν υποψήφιο για αρκετά τηλεοπτικά BAFTA. Πέρα από την Hart, πρωταγωνιστές ήταν και οι Sarah Hadland, Tom Ellis, Patricia Hodge, Sally Phillips, James Holmes και Bo Poraj.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ