Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

  E-Καταναλωτής: Σύγκριση τιμών από 5 διαφορετικά σούπερ μάρκετ

  E-Καταναλωτής: Σύγκριση τιμών από 5 διαφορετικά σούπερ μάρκετ

  Στο e-Καταναλωτής υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης τιμών σε 3.000 αγαθά επί του παρόντος.

  Διαθέσιμη είναι από σήμερα η αναβαθμισμένη πλατφόρμα e-Καταναλωτής, για τη σύγκριση τιμών στα σούπερ μάρκετ.


  Στην πλατφόρμα ο καταναλωτής μπορεί να συγκρίνει τις τιμές σε 3.00 αγαθά, επί του παρόντος, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης. Στη συνέχεια, έχει τη δυνατότητα να βρει το φθηνότερο καλάθι, με κριτήριο τις τιμές και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

  Από τον χάρτη που υπάρχει στο e-Καταναλωτής, ο χρήστης μπορεί να ελέγξει όλα τα σούπερ μάρκετ που βρίσκονται κοντά του. Η πλατφόρμα αντλεί τις τιμές των προϊόντων από το κεντρικό eshop κάθε αλυσίδας σούπερ μάρκετ και ενδέχεται να υπάρχουν μικρές αποκλίσεις σε σύγκριση με το κατάστημα, σημειώνει το υπουργείο Ανάπτυξης.

  Οι τιμές ενημερώνονται καθημερινά στις 10:00, ενώ τα επόμενα 24ωρα θα είναι ολοκληρωμένες οι εκδόσεις για κινητά και tablets, αναφέρει η ίδια ανακοίνωση.


  «Η αναβάθμιση της πλατφόρμας e-Καταναλωτής παρέχει ακόμα περισσότερες δυνατότητες και επιλογές. Ο καταναλωτής μπορεί να δημιουργήσει το δικό του καλάθι προϊόντων, να συγκρίνει τις τιμές σε ελάχιστο χρόνο, να επιλέξει αλυσίδα και να προχωρήσει στην πιο συμφέρουσα, κατ’ αυτόν, αγορά», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας.

  «Συνεχίζουμε τις δραστικές παρεμβάσεις, παρέχοντας νέα εργαλεία και βελτιστοποιώντας τα διαθέσιμα, με κύριο γνώμονα την προστασία, τη βοήθεια στον καταναλωτή, την ενίσχυση της διαφάνειας και την τόνωση του υγιούς ανταγωνισμού προς όφελος των καταναλωτών», ανέφερε ακόμα μεταξύ άλλων ο υπουργός.

  E- Καταναλωτής: Η σύγκριση τιμών

  Η σύγκριση τιμών στην πλατφόρμα e-katanalotis μεταξύ πέντε αλυσίδων σούπερ μάρκετ, σε ένα καλάθι με ακριβώς τα ίδια δέκα προϊόντα.

  Σύγκριση τιμών στο e-katanalotis μεταξύ πέντε αλυσίδων σούπερ μάρκετ για καλάθι με τα ίδια 20 προϊόντα.

  ekatanalotis-sygrisi20_39d77.png

  Πηγή

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ