Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Lara Croft ζωντανεύει στην τηλεόραση για χάρη του Amazon

    Η Lara Croft ζωντανεύει στην τηλεόραση για χάρη του Amazon

    Στην τηλεόραση θα δούμε την Lara Croft, καθώς το Amazon φαίνεται πως έδωσε εντολή για τη δημιουργία μιας σειράς που θα εξερευνά τις νέες περιπέτειες της ηρωίδας.

    Σύμφωνα με το THR, η Phoebe Waller-Bridge θα γράψει το σενάριο και θα είναι εκτελεστική παραγωγός, με τη σειρά να έρχεται υπό την συμφωνία που έχει υπογράψει με τη συνδρομητική. Επιπλέον, ετοιμάζεται μια νέα ταινία και – τουλάχιστον – ένα ακόμα παιχνίδι, το οποία λέγεται ότι θα συνδέονται μεταξύ τους, με σκοπό τη δημιουργία ενός κοινού σύμπαντος. Άγνωστες παραμένουν ακόμα πολλές πληροφορίες για το project.

    Η Waller-Bridge δημιούργησε το “Fleabag” (2016-19), το οποίο κέρδισε έξι Emmy, μεταξύ άλλων Καλύτερης Κωμικής Σειράς, Α’ Γυναικείου Ρόλου και Καλύτερης Σεναριογραφίας, και είναι γνωστή και μέσα από τη σειρά “Killing Eve” στην οποία ήταν showrunner, σεναριογράφος και εκτελεστική παραγωγός της 1ης σεζόν. Ήταν δημιουργός και πρωταγωνίστρια της σειράς “Crashing” (2016), ενώ έχει παίξει και στα “Albert Nobbs” (2011), “The Iron Lady” (2011) και “Goodbye Christopher Robin” (2017). Επίσης έχει βοηθήσει στη συγγραφή του σεναρίου της επερχόμενης ταινίας του James Bond, “No Time to Die” και αναμένουμε να την δούμε στο “Indiana Jones and the Dial of Destiny” (29 Ιουνίου 2023 – Ελλάδα), όπου θα ενσαρκώνει τη βαφτιστήρα του πρωταγωνιστή, και στο “IF”, που θα παίξει πλάι στους Ryan Reynolds, John Krasinski και Steve Carell.

    Αν και η Lara Croft έγινε γνωστή μέσω των βιντεοπαιχνιδιών, που ξεκίνησαν το 1996, η χαρακτήρας έχει εμφανιστεί και κινηματογραφικά, πρώτα μέσω των ταινιών “Lara Croft: Tomb Raider” (2001) και “Lara Croft: Tomb Raider – The Cradle of Life” (2003) με την Angelina Jolie και έπειτα με το “Tomb Raider” με την Alicia Vikander. Η ταινία κυκλοφόρησε το 2018 αποσπώντας $274,7 εκ. στο παγκόσμιο box office. Σκηνοθέτης της ήταν ο Roar Uthaug και σεναριογράφοι οι Geneva Robertson-Dworet και Alastair Siddons, ενώ πλάι στην Vikander είδαμε τους Dominic West, Walton Goggins, Daniel Wu και Kristin Scott Thomas. Το sequel, που θα λεγόταν “Tomb Raider: Obsidian”, βρισκόταν στα σκαριά με την Misha Green να γράφει το σενάριο και να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία. Δυστυχώς, δεν θα το δούμε ποτέ, καθώς το MGM, το στούντιο παραγωγής της ταινίας, άργησε να δώσει το πράσινο φως και έτσι έχασε τα δικαιώματα του franchise.

    Παράλληλα, αναμένουμε μια σειρά κινουμένων σχεδίων στο Netflix, που θα λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα της πρόσφατης τριλογίας της Crystal Dynamics, η οποία αποτελείται από τα “Tomb Raider” (2013), “Rise of the Tomb Raider” (2015) και “Shadow of the Tomb Raider” (2018). Σε αυτήν θα ακούσουμε τους Hayley Atwell ως την ηρωίδα, Earl Baylon ως Jonah Maiava και Allen Maldonado ως Zip. Το σενάριο έχει αναλάβει η Tasha Huo, η οποία θα είναι και εκτελεστική παραγωγός του project με τον Dmitri M. Johnson, CEO και Ιδρυτή της dj2 Entertainment, αλλά και τους Stephan Bugaj, Howard Bliss και Jacob Robinson.

    Ένα ολοκαίνουργιο Tomb Raider είναι έτοιμο στην Crystal Dynamics, το στούντιο πίσω από την rebooted τριλογία. Το παιχνίδι έρχεται από την Unreal Engine 5 και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο έτος με τη βοήθεια του Amazon.

    Ρίξτε μια ματιά σε όλα τα παιχνίδια που αναπτύσσει η Square Enix και σε όλες τις μεταφορές παιχνιδιών που έρχονται στο Netflix. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να ενημερώνεστε πρώτοι για ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ