Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η πρεμιέρα του trailer του Citadel ακυρώνεται λόγω του δυστυχήματος στα Τέμπη

    Η πρεμιέρα του trailer του Citadel ακυρώνεται λόγω του δυστυχήματος στα Τέμπη

    Εχθές είχε προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο του το trailer από την επερχόμενη σειρά επιστημονικής φαντασίας του Amazon, “Citadel”.

    Πράγματι, στην επίσημη σελίδα YouTube της συνδρομητικής, υπήρχε ένα βίντεο που έφερε την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις 5 μ.μ. ώρα Ελλάδος που θα βλέπαμε τελικά το trailer. Ωστόσο, μισή ώρα πριν την λήξη του χρονόμετρου, το βίντεο κατέβηκε από την σελίδα και εξαφανίστηκε από προσώπου Γης.

    Σήμερα μαθαίνουμε ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε από το κανάλι προς τιμής της σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη. Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 46 νεκροί, ενώ υπάρχουν άλλα 20 άτομα που αγνοούνται ακόμα. Ο συνολικός αριθμός των επιβατών ανέρχονταν στους 350, ανάμεσά τους πολλά παιδιά και φοιτητές.

    “Με σεβασμό προς την παγκόσμια κοινότητά μας και λόγω των χθεσινών συγκλονιστικών ειδήσεων από την Ελλάδα, με όλο το σεβασμό, δεν θα παραχωρήσουμε ακόμα το επίσημο trailer του ‘Citadel'”, λέει η δήλωση του καναλιού.

    Η επίσημη σύνοψη της σειράς λέει τα εξής: “Πριν από οχτώ χρόνια, η Citadel έπεσε. Η ανεξάρτητη παγκόσμια κατασκοπική υπηρεσία – με στόχο την ασφάλεια όλων των ανθρώπων – καταστράφηκε από πράκτορες του Manticore, ενός δυνατού συνδικάτου που μεταχειρίζεται τον κόσμο από τις σκιές. Με την πτώση του Citadel, σβήστηκε η μνήμη των ελίτ πρακτόρων, Mason Kane (Madden) και Nadia Sinh (Chopra Jonas), ενώ γλίτωσαν παρά τρίχα τη ζωή τους. Παραμένουν κρυμμένοι από τότε, χτίζοντας νέες ζωές υπό νέες ταυτότητες, εν αγνοία του παρελθόντος τους. Μέχρι ένα βράδυ, όταν ο πρώην συνάδερφός του από την Citadel, Bernard Orlick (Tucci), βρίσκει τον Mason και του ζητά απεγνωσμένα βοήθεια για να εμποδίσει το Manticore να εδραιώσει μια νέα τάξη στον κόσμο. Ο Mason ψάχνει την πρώην συνεργάτιδα του, Nadia, και οι δύο κατάσκοποι ξεκινούν μια αποστολή που τους πάει σε όλον τον κόσμο σε μια προσπάθεια να σταματήσουν το Manticore, ενώ παράλληλα παλεύουν με μια σχέση χτισμένη στα μυστικά, ψέματα, και μια επικίνδυνη, αλλά αιώνια αγάπη”.

    Πρωταγωνιστές είναι οι Richard Madden ως Mason Kane, Priyanka Chopra Jonas ως Nadia Sinh, Stanley Tucci ως Bernard Orlick, Lesley Manville ως Dahlia Archer, Osy Ikhile ως Carter Spence, Ashleigh Cummings ως Abby Conroy, Roland Møller ως Anders Silje και Davik Silje, Caoilinn Springall ως Hendrix Conroy. Στην εκτελεστική παραγωγή βλέπουμε τους Joe and Anthony Russo, μαζί με τους Mike Larocca, Angela Russo-Otstot, Scott Nemes, Josh Applebaum, André Nemec, Jeff Pinkner, Scott Rosenberg, Newton Thomas Sigel και Patrick Moran. Ο David Weil είναι showrunner και εκτελεστικός παραγωγός.

    Το “Citadel” θα αποτελείται από τρεις διαφορετικές σειρές. Αυτή που θα πρωταγωνιστούν οι Madden και Chopra θα είναι η κύρια, ενώ αναμένονται εκδοχές από την Ιταλία και την Ινδία, οι οποίες θα χτίσουν λίγο παραπάνω την ιστορία των χαρακτήρων. Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρας. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ