Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    e-ΡΑΝΤΕΒΟΥ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας

     

     

    e-ΡΑΝΤΕΒΟΥ

    [quote font=”tahoma” font_size=”18″ color=”#1e1e1e” arrow=”yes” align=”left”]Κλείστε ηλεκτρονικά το ραντεβού[/quote]

    Το Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας “Μποδοσάκειο” ανακοινώνει την έναρξη της υπηρεσίας των e-ΡΑΝΤΕΒΟΥ από την ιστοσελίδα του νοσοκομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mpodosakeio.gr.

    Ο επισκέπτης, αφού λάβει τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες χρήσης, μέσω της ιστοσελίδας, μπορεί να κάνει χρήση της υπηρεσίας από την επιλογή e-ΡΑΝΤΕΒΟΥ ή της αντίστοιχης εικόνας.

    • Η υπηρεσία των e-ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας του νοσοκομείου λειτουργεί όλο το 24ωρο, επτά μέρες την εβδομάδα 365 μέρες το χρόνο.
    • Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα εύκολα, γρήγορα και δωρεάν να κλείσει ραντεβού επιλέγοντας το εξωτερικό ιατρείο που επιθυμεί, από τις διαθέσιμες ημερομηνίες που του παρέχει η υπηρεσία.
    • Να ελέγξει και να ακυρώσει ραντεβού που έχει κλείσει μέσω της ιστοσελίδας και
    • Να προβεί σε αλλαγές στον κωδικό και τα δημογραφικά στοιχεία που έχει δηλώσει.

    [ad id=”6783″]

    Η εν λόγω υπηρεσία διαχειρίζεται ξεχωριστή δεξαμενή θέσεων ανά ιατρείο & ήμερα λειτουργίας, ανεξάρτητα από την διαθεσιμότητα ή τον κορεσμό των τηλεφωνικών ραντεβού.

    Προϋπόθεση για τη χρήση της υπηρεσίας είναι η εγγραφή του ενδιαφερόμενου δηλώνοντας

    α) όνομα χρηστή & κωδικό της προτίμησής του και
    β) τα δημογραφικά του στοιχεία, τα όποια θα πρέπει να είναι αληθή, ώστε να μη διαγραφεί ο λογαριασμός που θα δημιουργήσει.

    Η υπηρεσία των e-ΡΑΝΤΕΒΟΥ υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Τμήματος Πληροφορικής & Οργάνωσης και το λογισμικό αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου μέσα από το τμήμα, χωρίς καμία επιβάρυνση στον προϋπολογισμό του νοσοκομείου.

    Η διοίκηση του νοσοκομείου προσδοκά στην ευρεία αποδοχή και χρήσης της παραπάνω υπηρεσίας από τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να γίνεται πιο γρήγορη η πρόσβαση των ενδιαφερόμενων, στα ραντεβού των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου χωρίς αναμονή και περιορισμούς ωραρίου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ