Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η σειρά της ‘διπλωμάτισσας’ Keri Russell αποκτά ημερομηνία πρεμιέρας

    Το νέο πολιτικό θρίλερ του Netflix, “The Diplomat”, απέκτησε ημερομηνία πρεμιέρας.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της συνδρομητικής (μέσω Deadline), τα οχτώ μονόωρα επεισόδια θα κάνουν την εμφάνισή τους στις 20 Απριλίου. Δημιουργός showrunner και εκτελεστική παραγωγός είναι η Debora Cahn, ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε την Keri Russell, γνωστή μέσα από τις σειρές “Felicity” (1998-2002) και “The Americans” (2013-18) και τις ταινίες “We Were Soldiers” (2002), “Mission: Impossible III” (2006), “Waitress” (2007), “August Rush” (2007), “Extraordinary Measures” (2010), “Dawn of the Planet of the Apes” (2014), “Free State of Jones” (2016), “Star Wars: The Rise of Skywalker” (2019), “Antlers” (2021) και “Cocaine Bear” (2023).

    Η σειρά της 'διπλωμάτισσας' Keri Russell αποκτά ημερομηνία πρεμιέρας
    Εικόνα του “The Diplomat” (μέσω Netflix).

    Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “Εν μέσω διεθνούς κρίσης, μια διπλωμάτης καριέρας καταλήγει σε μια θέση υψηλού κύρους για την οποία είναι ακατάλληλη, με σοβαρές επιπτώσεις για τον γάμο της και το μέλλον της στην πολιτική. Η Kate Wyler (Keri Russell) είναι μια νέα πρέσβυς των ΗΠΑ στο Ην. Βασίλειο. Υποτίθεται ότι θα πήγαινε στο Αφγανισταν. Είναι καταπληκτική στις κρίσεις. Στο ιστορικό σπίτι…όχι και τόσο. Ο πόλεμος σιγοβράζεται σε μια ήπειρο και βράζει σε μια άλλη. Η Kate θα πρέπει να αφοπλίσει εθνικές κρίσεις, να συντάξει στρατηγικές συμμαχίες στο Λονδίνο και να προσαρμοστεί στη νέα της θέση στο προσκήνιο – ενώ προσπαθεί να σώσει τον γάμο της με τον επίσης διπλωμάτη καριέρα και πολιτικό αστέρα Hal Wyler (Rufus Sewell)”.

    Εκτός των Russell και Sewell, πρωταγωνιστούν και οι David Gyasi, Ali Ahn, Rory Kinnear και Ato Essandoh. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι και οι Russell, Janice Williams και Simon Cellan Jones, ο οποίος ανέλαβε και τα ηνία των δύο πρώτων επεισοδίων.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Φεβρουάριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ